SPOT! Theater presenteert Broadway musical THE WIZ in C.C. Jan van Besouw te Goirle

SPOT! Theater presenteert Broadway musical THE WIZ in C.C. Jan van Besouw te Goirle

Na het succes van Petticoat vorig jaar komt SPOT! theater in oktober met een nieuwe grootse swingende Broadway musical in het C.C. Jan van Besouw.

De swingende feelgood musical The Wiz is een eigentijds verhaal gebaseerd op de met zeven Tony Awards bekroonde Broadway productie. De Nederlandse volwassenen versie (vertaald door Martine Bijl) is geïnspireerd op de succesvolle film The Wiz met Diana Ross en Michael Jackson in de hoofdrollen. The Wiz beleeft in Goirle opnieuw zijn première.
Met wereldhits als “Ease On Down The Road” en “A Brand New Day” is dit moderne verhaal een echte feelgood musical. SPOT! Theater neemt u mee naar de knettergekke wereld van THE WIZ.

Met ruim 100 enthousiaste vrijwilligers, grootse decorstukken, honderden gemaakte kledingstukken en heel veel techniek belooft THE WIZ een schitterende musical te worden.

THE WIZ, het verhaal
Dorothy raakt de weg kwijt en belandt in het wonderbaarlijke land van Oz. Ze gaat op zoek naar de machtige tovenaar van Oz die haar kan vertellen hoe ze de weg naar huis terug kan vinden. Tijdens haar zoektocht ontmoet ze een vogelverschrikker zonder verstand, een blikkenman zonder hart en een leeuw zonder moed. Samen gaan ze verder. En zoeken ze naar huis, hart, verstand, moed en bovenal zichzelf.

Voorstellingen en kaartverkoop
De kaartverkoop van THE WIZ is inmiddels al een aantal maanden bezig en er zijn al aardig wat kaarten verkocht. Wilt u ook naar THE WIZ koop dan snel uw kaarten. Kaarten à €15,- zijn verkrijgbaar aan de kassa van C.C. Jan van Besouw en online via www.janvanbesouw.nl of www.spot-theater.nl

Vr 16 oktober 2015, 20:00 uur | Za 17 oktober 2015, 20:00 uur
Vr 23 oktober 2015, 20:00 uur | Za 24 oktober 2015, 20:00 uur
Zo 25 oktober 2015, 14:30 uur

THE WIZ kwam tot stand in samenwerking met The Marton Agency uit New York & Stage Entertainment Nederland

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.