SPOT! – Open Huis Jeugdtheater Hofplein op zondag 15 september

Rotterdam – Een dag vol activiteiten en sneak previews in en rond het Hofpleintheater aan de Benthemstraat in hartje Rotterdam. Doe mee aan gratis workshops, repeteer met een theatermaker en geef meteen je eigen presentatie, kijk wat er achter de gordijnen van het toneel gebeurt en geniet van voorproefjes van nieuwe voorstellingen. Maak je eigen kostuum, bak een pizza, doe een fotoshoot of pak het podium. Speel, bouw, dans, feest en maak plezier! Maak kennis met theatermakers en verhalenvertellers: proef, ontmoet en ontdek het zelf! Aanmelden is niet nodig, kom gewoon langs bij hotSPOT Hofplein!

Wat:               SPOT!: Open Huis Jeugdtheater Hofplein
Waar:             Hofpleintheater, Benthemplein 13, Rotterdam-Centrum
Wanneer:      Zondag 15 september
Tijd:               10:00 – 16:00

Voor ALLE leeftijden

SPOTten wij jou?

Ben je benieuwd naar wat er gebeurt achter de schermen bij Jeugdtheater Hofplein? Of nieuwsgierig naar wat jij allemaal kunt doen bij Hofplein en of dat iets voor jou is? Droom jij ervan om op het podium te staan? Kom dan naar SPOT! in het Hofpleintheater aan de Benthemstraat. Een magische plek in hartje Rotterdam.

Verbeeld, verrijk, verwonder – Hofplein is voor iedereen!

Hofplein gelooft dat theater jonge mensen sterker en zekerder maakt en inspireert om te leven vanuit je hart. Wij zijn nieuwsgierig naar al de verschillende verhalen en dromen van kinderen en jongeren. Nog meer dan ooit zetten we ons ervoor in dat we toegankelijk zijn voor élk kind. Iedereen is welkom! Kijk welk aanbod en locatie jou het beste passen. Meld je aan en stap in de wereld van Hofplein!Er is ook plek voor je bij Hofplein als er thuis geen geld voor een cursus is, want het Jeugdfonds Cultuur ondersteunt kinderen en jongeren (van 4 tot 18 jaar) financieel die graag willen theater maken bij Hofplein. Het fonds vergoedt een jaarcursus tot een maximum bedrag. Met de Rotterdampas krijg je €25,- korting op inschrijvingen in het lange traject (25 weken) voor seizoen 19-20.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.