SPEELPERIODE KISS OF THE SPIDER WOMAN UITGEBREID

SPEELPERIODE KISS OF THE SPIDER WOMAN UITGEBREID

Wegens aanhoudende kaartverkoop is de speelperiode van de reprise van Kiss of the Spider Woman uitgebreid met een extra voorstellingsweek. Deze veelgeprezen musical met Alex Klaasen, René van Kooten en Marjolein Teepen in de hoofdrollen, zal van donderdag 27 oktober tot en met maandag 14 november exclusief te zien zijn in Theater Het Zonnehuis in Amsterdam-Noord.

Ter ere van deze extra voorstellingen ontvangen bezoekers die tijdens de Uitmarkt op zaterdag 27 en zondag 28 augustus kaarten bestellen een linnen Kiss of the Spider Woman tas cadeau. Dit aanbod geldt zowel voor online bestellingen, als voor kaarten die op de Uitmarkt zelf gekocht worden in de stand van Theater Het Zonnehuis. De stand met nummer 118 is te vinden op het Museumplein tegenover het basketbalveld.

Ook geeft Kiss of the Spider Woman acte de présence tijdens de Musical Sing-a-Long: René van Kooten zingt met het ensemble De Morgen Daarna en aansluitend treedt Marjolein Teepen op met de titelsong, Kus van de Spinnenvrouw. De Musical Sing-a-Long wordt zondag 28 augustus vanaf 21.30 uur live uitgezonden op NPO 1.

Kiss of the Spider Woman vertelt het verhaal van twee gevangenen die samen in een kleine cel worden geplaatst. De één vanwege zijn politieke overtuiging, de ander vanwege zijn geaardheid. Ze zijn elkaars tegenpolen, maar ook – letterlijk – tot elkaar veroordeeld. Om de tijd te doden vertellen ze elkaar verhalen. Het script van Kiss of the Spider Woman is van Terrence McNally en gebaseerd op het gelijknamige boek van Manuel Puig. De songs zijn van John Kander en Fred Ebb, als duo ook verantwoordelijk voor Chicago en Cabaret.

 

Kiss of the Spider Woman | Do. 27 okt. t/m ma. 14 nov. | Theater Het Zonnehuis, Amsterdam-Noord

www.kissofthespiderwoman.amsterdam

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.