Speelperiode Kiss of the Spider Woman opnieuw verlengd!

Speelperiode Kiss of the Spider Woman opnieuw verlengd!

Opnieuw wordt de speelperiode van de reprise van Kiss of the Spider Woman verlengd met 3 extra voorstellingen. In augustus werden al 5 extra data aangekondigd wegens aanhoudende kaartverkoop. Nu ruim de helft van de voorstellingen bijna uitverkocht zijn, heeft OpusOne op veler verzoek nog 3 aanvullende weekenddagen geprogrammeerd op 18, 19 en 20 november.

Deze musical met Alex Klaasen, René van Kooten en Marjolein Teepen in de hoofdrollen, speelde vorige zomer voor volle zalen in Het Zonnehuis en werd bekroond met lovende recensies in alle landelijke dagbladen. Destijds won de musical op Broadway zeven Tony Awards en tijdens het Musical Awards Gala 2016 mocht Alex Klaasen een Musical Award in ontvangst nemen voor zijn vertolking van Molina. Kiss of the Spider Woman is vanaf vandaag te zien in Theater Het Zonnehuis in Amsterdam-Noord en speelt tot en met zondag 20 november.

Kiss of the Spider Woman vertelt het verhaal van twee gevangenen die samen in een kleine cel worden geplaatst. De één vanwege zijn politieke overtuiging, de ander vanwege zijn geaardheid. Ze zijn elkaars tegenpolen, maar ook – letterlijk – tot elkaar veroordeeld. Om de tijd te doden vertellen ze elkaar verhalen. Het script van Kiss of the Spider Woman is van Terrence McNally en gebaseerd op het gelijknamige boek van Manuel Puig. De songs zijn van John Kander en Fred Ebb, als duo ook verantwoordelijk voor Chicago en Cabaret.

Kiss of the Spider Woman | Vanaf nu te zien t/m zo. 20 nov. | Theater Het Zonnehuis, Amsterdam-Noord

www.kissofthespiderwoman.amsterdam

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.