Speelgoed komt tot leven in nieuwe familievoorstelling Meneer Monster (6+)

Speelgoed komt tot leven in nieuwe familievoorstelling Meneer Monster (6+)

Speelgoed is het nieuwe theateravontuur van jeugdtheatercollectief Meneer Monster. Te zien in theaters in het hele land van eind november 2024 tot en met mei 2025, met de première in de Stasschouwburg in Utrecht op 8 december. De voorstelling verwelkomt families op de speelvloer van een 8-jarig kind: autootjes, action man, groene soldaatjes, een glitter-regenboog-eenhoorn, een dino, een my little pony fantasy castle, drie tanks en één barbie in nood. 

Meneer Monster maakt cartoonesk, eigenzinnig en beeldend actietheater en is bekend van hitvoorstellingen als Lucky LuukDe GruffaloOver een kleine Mol… en De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen. Het gezelschap staat voor verbinding met het publiek, zowel voor, tijdens als na de voorstelling. Door veel aandacht te besteden aan de ontwikkeling van de beeldtaal en vormgeving spreken ze bij zowel kinderen als ouders de verbeelding aan. Met hun werk wonnen ze een Zilveren Krekel en de ZAPP theaterprijs.

In september is ook De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen van Meneer Monster nog te zien. Wegens succes is de tournee met zeven voorstellingen verlengd.

Over Speelgoed

Een ufo maakt een ruige landing in een onbekend universum. Uit de smeulende resten stapt onze onverschrokken held Captain Spaceman. Hij heeft een belangrijke missie: het verkennen van de nieuwe wereld waar hij met zijn speelgoedvrienden binnenkort zal komen wonen. De chaos die hij daar aantreft, probeert hij met man en macht te ordenen. Maar daar zit het oorspronkelijke speelgoed helemaal niet op te wachten…

Meneer Monster nodigt je uit in een wereld waar speelgoed tot leven komt. Een avontuurlijke familievoorstelling over toys die ontdekken uit welk hout ze gesneden zijn.

Data op www.bostheaterproducties.nl

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.