Speciaal voor Record Store Day 2021: K3 album Alle Kleuren uit 2000 voor het eerst op vinyl

Speciaal voor Record Store Day 2021: K3 album Alle Kleuren uit 2000 voor het eerst op vinyl

Het succesvolle album Alle Kleuren van K3 uit het jaar 2000 wordt op vinyl uitgebracht. Ter gelegenheid van 25 jaar Studio 100 wordt dit collectors item op de markt gebracht. Het is een never-seen-before K3 vinyl versie van Alle Kleuren, destijds gezongen door Karen, Kristel en Kathleen, de oorspronkelijk bezetting van K3. Het kan met recht een collectors item worden genoemd, want de vinyl versie wordt in beperkte oplage uitgebracht naar aanleiding van Record Store Day.

De release van deze bijzondere plaat is één van de activiteiten die in het feestjaar van Studio 100 zullen plaatsvinden. Studio 100 heeft in dit bijzonder jaar extra aandacht voor de fans van het eerste uur, daarin past de release van deze plaat op gekleurd limoengroen vinyl.

Alle Kleuren was het tweede album van K3 en kwam uit op 12 september 2000. De groep bestond toen nog uit Karen, Kristel en Kathleen. De cd behaalde in Nederland de eerste plaats in de Album Top 100. In totaal stond Alle Kleuren 81 weken in die hitlijst, waarvan vier weken op de hoogste plaats. In België stond het album zes weken in de Ultratop 50/100 op nummer 1. In totaal stond Alle Kleuren 66 weken in de Ultratop 50/100. Nog altijd is Alle Kleuren één van de best verkochte albums van K3.

Net als op de cd destijds zullen de volgende nummers op de vinylplaat komen. Op Kant A Alle Kleuren, Hippie Shake, Yippee Yippee, Leonardo, Oma’s aan de top en 1,2 doe met me mee. Op Kant B staan de nummers Miljoen, Laat de wind maar waaien, Om te dromen, Ik schreeuw het van de daken, Jongens zijn gek en Doe Maar.

De vinylversie van Alle Kleuren verschijnt zowel in Nederland als in België op 11 juni 2021. Record Store Day vindt daags nadien plaats.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.