Spaanse superster David Bisbal gast bij Toppers in Concert

Spaanse superster David Bisbal gast bij Toppers in Concert

Het is Jeroen van der Boom gelukt! Samen met de Spaanse superster David Bisbal zal hij optreden tijdens de ‘Crazy Summer Edition’ van de aankomende Toppers in Concert shows. David Bisbal brak in 2002 door in het Spaanse televisieprogramma Operación Triunfo. Sinds zijn doorbraak behoort hij tot de best verkopende artiesten van Spanje. Grote hits van hem zijn onder andere Ave María, Digale, Bulería en Silencio.
Met zijn Spaanse pop, met invloeden van de flamenco, veroverde hij Spanje en Latijns-Amerika. In 2003 mocht hij een Latin Grammy Award in ontvangst nemen als beste nieuwkomer. De Nederlandse bewerking van zijn nummer Silencio (Jij bent zo) betekende de doorbraak van Jeroen van der Boom, die er in augustus 2007 de nummer 1 positie in de Nederlandse Top 40 mee haalde. ‘Hoog op mijn bucketlist stond een optreden met David Bisbal in een uitverkochte Amsterdam ArenA. Met deze nauwe samenwerking is voor mij de cirkel echt rond.’, aldus Jeroen.
Samen met K’naan was David Bisbal verantwoordelijk voor de titelsong van het WK in Zuid-Afrika genaamd Wavin’ Flag. In diverse Spaanstalige landen is hij jurylid bij The Voice. David Bisbal onderbreekt zijn tournee in Mexico om samen met Jeroen te schitteren tijdens de 11e editie van Toppers in Concert.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.