Soy Kroon en Keet! presenteren Studio 100 Winterfestival

Soy Kroon en Keet! presenteren Studio 100 Winterfestival

Door succesvolle kaartverkoop derde show geopend in Amsterdamse Ziggo Dome
Eerder liet Studio 100 al weten het 20-jarig jubileum met twee grootse shows van het Studio 100 Winterfestival op 26 november in de Amsterdamse Ziggo Dome te vieren. Wegens succes heeft Studio 100 vandaag een derde show in verkoop gezet.  Er zijn ook weer droomstoelen beschikbaar. Samson & Gert, Piet Piraat en zijn vrienden, Maya de Bij, Lolly Lolbroek, Kabouter Plop en zijn kaboutervrienden, Nachtwacht, Prinsessia, Bumba, Ghost Rockers, Mega Mindy, Flin & Flo, de enige echte ROX auto en natuurlijk Hanne, Marthe en Klaasje van K3 zullen samen een uniek feestje bouwen en de Ziggo Dome maar liefst drie keer op zijn kop zetten.   Om het feestgedruis in goede banen te leiden, zijn er twee enthousiaste presentatoren aangesteld: Soy Kroon in zijn rol als Flo (bekend van de spannende serie Flin & Flo en de RTL-serie Nieuwe Tijden) en RTL Telekids-presentatrice Keet! Keet! wordt vertolkt door Janouk Kelderman: “Ik heb er onwijs veel zin in om samen met Soy het Winterfestival te gaan presenteren. Het wordt een groot feest met 10.000 kinderen en ouders.  Al maakt dat het natuurlijk ook super spannend, het wordt een unieke ervaring om voor zoveel mensen in zo’n grote zaal te staan…” Soy: “Ik kijk er erg naar uit de Ziggo Dome op haar grondvesten te laten trillen met iedereen in de zaal. Samen met hen, Keet! en alle toffe Studio 100 vrienden gaan we een fantastisch feestje bouwen, dus aan iedereen de oproep om de stemmen te smeren!”
Het verhaal & praktische informatie

De Studio 100 tv-vrienden willen samen vanwege het 20-jarig jubileum een verrassingsfeest organiseren voor Samson & Gert, het duo waar het allemaal mee is begonnen. De Burgemeester zou alle voorbereidingen treffen, maar hij is ziek en er moet nog een enorme waslijst aan taken worden volbracht. Het is dus de vraag of het iedereen lukt om op tijd klaar te zijn en het 20-jarig bestaan van Studio 100 te vieren… Het familiefeest wordt een unieke beleving, die al begint met de aanwezigheid van Maya, Bumba, Heidi en Wickie de Viking op het voorplein van de Ziggo Dome. Bovendien kunnen kinderen een eigen kleurplaat downloaden via www.studio100.com/winterfestival en deze aan het begin van de show inleveren, zodat deze in de handen van hun favoriete Studio 100 figuur terecht komt. Om de voorpret te verhogen kunnen kinderen vanaf 8 november de leukste liedjes al ontdekken via de social media van Studio 100. 

Het Studio 100 Winterfestival vindt plaats op zaterdag 26 november om 10.00 uur, 13.30 uur en 17.00 uur in de Ziggo Dome in Amsterdam. De kaartverkoop is in volle gang, tickets zijn te bemachtigen via Eventim: 0900-3005555 (€0,45 p/m) of www.eventim.nl.

 

Ga voor meer informatie naar www.studio100.com.

 

Share

One thought on “Soy Kroon en Keet! presenteren Studio 100 Winterfestival

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.