Soy Kroon, Britt Scholte en Fenna Ramos toegevoegd aan cast K3 Dans van de Farao

Soy Kroon, Britt Scholte en Fenna Ramos toegevoegd aan cast K3 Dans van de Farao

Na het succes van de eerste film met Hanne, Marthe en Klaasje, krijgt K3 nu een volgende bioscoopfilm: K3 – Dans van de Farao. Naast K3 zijn nu ook Soy Kroon, Britt Scholte en Fenna Ramos toegevoegd aan de cast van de film. Daarnaast spelen Jacques Vermeire en Samir Hassan de rollen van Marcel en Guus, bekend van de tv-reeks K3 Roller Disco. K3 – Dans van de Farao verschijnt eind dit jaar in de zalen. Hun vorige film, K3 Love Cruise, kon rekenen op meer dan 300.000 bezoekers in Vlaanderen en Nederland. 

De opnames van deze nieuwe film zijn momenteel in volle gang. Door enkele creatieve aanpassingen kunnen alle coronamaatregelen in acht worden genomen. Momenteel is de crew druk bezig met opnames in het Museum Kunst & Geschiedenis in Brussel. Het museum, het grootste van België en één van de grootste in Europa, huisvest uitgebreide en diverse collecties die de vergelijking met het Louvre of British Museum zeker kunnen doorstaan. Dit alles in de prachtige en verbazingwekkende architectuur van de 19e-eeuwse gebouwen. Een ideale locatie dus voor de opnames van deze film.

Hanne: “Aan de opnames van K3 Love Cruise hebben we alle drie heel mooie herinneringen en ook nu is het echt weer een top-ervaring!”

Klaasje: “We konden niet wachten om eraan te beginnen. Het belooft deze keer heel spannend te worden en een beetje mysterieus zelfs. Dat is zo leuk om te draaien.”

Marthe“Met de opnames van deze nieuwe film is het voor ons opnieuw een drukke zomer maar tegelijk is het ook genieten natuurlijk. Omwille van corona verlopen de opnames net iets anders dan normaal maar we hebben op de set speciaal een corona-manager die alles in de gaten houdt en ervoor zorgt dat de opnames veilig verlopen.”

Het verhaal van de film
Hanne, Marthe en Klaasje gaan hun nieuwe album voorstellen in een Egyptisch museum. Ze brengen alles in orde voor hun optreden. Wanneer ze in het museum alle drie een wens doen bij een Egyptische Wenskat, komt die tot hun verbazing uit. Hanne kan de gedachten lezen van mensen en dieren, Marthe kan alles kopen wat ze voor zichzelf wil, en Klaasje kan blijven wensen wat ze maar wil. Maar de wensen van de Wenskat zijn vervloekt door farao Tritanchamon. De drie vervloekte wensen keren zich tegen K3 en zorgen voor een hoogoplopende ruzie tussen de meisjes. Net voor hun optreden besluiten ze te splitten. Ze willen elkaar nooit meer zien! Zorgt de Wensvloek voor het einde van K3 of overwint vriendschap alles?

In samenwerking met distributeurs Kinepolis Film Distribution & Splendid Film draait de film vanaf 16 december in de Vlaamse & Nederlandse bioscopen. De regie is in handen van Bart van Leemputten.  

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.