Sophie Veldhuizen versterkt team Musical 2.0 Talentendag

Sophie Veldhuizen versterkt team Musical 2.0 Talentendag

Niemand minder dan Sophie Veldhuizen versterkt het docententeam tijdens de eerstvolgende Musical 2.0 Talentendag op zondag 18 februari 2018 in Amsterdam. Sophie neemt gedurende de dag de zangworkshops voor haar rekening en completeert daarmee het team dat verder bestaat uit Mark van Haasteren (spel) en Sanne Groenen (dans).
 
Middels de zoektocht Op zoek naar Mary Poppins en als alternate Mary in Mary Poppins leerde Nederland Sophie Veldhuizen kennen. Daarna was ze te zien in onder andere Soldaat van Oranje – De musical, Hij Gelooft in Mij, Onder de Groene Hemel en afgelopen seizoen In de rol van Suus Bruijs in Ciske de Rat.
 
Sophie Veldhuizen: “Als je alleen al kijkt naar de professionele musicals, dan valt op dat er in ons land ontzettend veel musicaltalent aanwezig is! Ik hoop de leerlingen tijdens de Musical 2.0 Talentendag vertrouwen en plezier mee te geven. We gaan op zoek naar hetgeen ze uniek maakt. We prikkelen hun fantasie en dagen ze uit het maximale uit zichzelf te halen!”

Musical 2.0 Talentendagen
Musical 2.0 organiseert in het theaterseizoen 2017/2018 weer de Musical 2.0 Talentendagen in Amsterdam. Op zondag 18 februari en zaterdag 7 juli gaan we samen met professionals uit het vak op zoek naar musicaltalenten van 7 t/m 20 jaar oud. Op basis van leeftijd en niveau worden de talenten ingedeeld in kleine groepen waarmee ze gedurende de dag workshops volgen binnen de drie musicaldisciplines; zang, dans en spel.
 
Meer informatie over Musical 2.0 Talentendagen en het digitale inschrijfformulier is te vinden op http://www.musical.nl/talentendag

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.