SOPHIA WEZER WORDT WEER KALA!!

SOPHIA WEZER WORDT WEER KALA!!

Op 26 september aanstaande zal Sophia Wezer weer in de huid kruipen van Kala in de Stage entertainment productie Tarzan in Oberhausen. De producenten van Tarzan Duitsland aasden al langere tijd op Sophia maar vanwege haar drukke werkzaamheden voor haar eigen theaterproductie Billie Holiday en de beloften-productie Teenz was Sophia niet eerder in de gelegenheid om aan te sluiten bij de productie.

ZWARE ROL ÉN IN DUITSLAND

De Voorburgse Sophia is een doorgewinterd theaterbeest. Ze heeft een krachtige stem en uitstraling en is überfit aan deze nieuwe uitdaging begonnen: “Kala is een zware en emotionele rol die ik zowel fysiek als stem-technisch volledig wilde beheersen. Ook in het Duits. Daarom heb ik de afgelopen maanden niet alleen full time gerepeteerd in Oberhausen maar heb ik daarnaast ook Duitse dictie-lessen gevolgd om Kala tot in de finesse goed te kunnen overbrengen op het Duitse publiek.” aldus Sophia. Naast het spelen van een belangrijke rol in een vermaarde musical, het produceren van haar eigen theaterproductie Billie Holiday, de regie en choreografie van Teenz en een aantal showproducties is Sophia zeker ook echtgenote en moeder van 3 tieners. “Het is zeker af en toe toveren met tijd, maar mijn gezin begrijpt dat het theater ook deel uitmaakt van mijn zijn. Dus we redden het prima met elkaar!”

EERDERE PRODUCTIES

Sophia heeft na haar hoofdrollen in onder andere Grease, Chicago, The Wiz, Tarzan en Mandela, Mandela al haar creativiteit en passie gestopt in het ontwikkelen van een boutique-theaterproductie rondom de vermaarde Billy Holiday die een van de eerst zwarte zangeressen was die in blanke theaters en podia mocht optreden. Naast haar werk als zangeres, actrice en regisseur/choreograaf op het grote theaterpodium speelt ze op verzoek regelmatig mee in diverse DInnershows en televisieshows.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.