Sonneveld speelt 200ste voorstelling in het DeLaMar Theater

Sonneveld speelt 200ste voorstelling in het DeLaMar Theater

De cast van de musical Sonneveld in DeLaMar vierde vanavond de tweehonderdste voorstelling. Vlak voor aanvang mochten hoofdrolspelers Tony Neef, Mariska van Kolck, Bill van Dijk, William Spaaij, Cindy Bell en Sandra Jonkman een grote taart aansnijden. Tot grote verrassing van het publiek kwam de volledige cast naar de foyer van het Amsterdamse DeLaMar Theater om taart uit te delen. ‘Dit feestelijke moment willen we met het publiek vieren,’ zegt Tony Neef. ‘Het is immers aan hen te danken dat we voor de tweehonderdste keer Sonneveld mogen spelen.’

Sonneveld in DeLaMar is nog tot en met zondag 26 april aanstaande in Amsterdam te zien. De kaartverkoop voor de komende voorstellingen verloopt zo goed dat het een kwestie is van tijd voordat alles uitverkocht is. Wie er snel bij is, verzekert zich om Sonneveld in DeLaMar alsnog te kunnen zien.

De musical over het leven van de legendarische Wim Sonneveld ging eerder in Utrecht in première en was tot vorige zomer in de Nederlandse theaters te zien. Na een pauze was op 8 februari jl. de feestelijke première van Sonneveld in DeLaMar in Amsterdam. De musical is nog te zien tot en met zondag 26 april. Dan valt het doek voor deze voorstelling definitief.

Meer informatie over de kaartverkoop vindt u op www.delamar.nl

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.