Soldaat van Oranje – De Musical viert vijfjarig jubileum – 30 oktober 2015

Soldaat van Oranje – De Musical viert vijfjarig jubileum – 30 oktober 2015

Ter gelegenheid van het vijfjarig jubileum van Soldaat van Oranje – De Musical zijn de acteurs uit de voorstelling gefotografeerd op de historische locatie Rapenburg 56 in Leiden. Dit huis speelt een belangrijke rol in Soldaat van Oranje – De Musical. Erik Hazelhoff Roelfzema en zijn studievrienden, allen lid van studentenvereniging Minerva, woonden hier in hun studietijd. Het huis is al meer dan een eeuw een huis dat louter door leden van Sociëteit Minerva bewoond wordt. Op de begane grond zit sinds 1968 het café-restaurant Barrera.

Soldaat

Op deze jubileumfoto van Patricia Steur, gefotografeerd in mei dit jaar, ziet u de castleden, in hun kleding uit de voorstelling, met op de voorgrond hoofdrolspelers Dorian Bindels (Erik Hazelhoff Roelfzema) en Merel Baldé (Charlotte).
Verder v.l.n.r.: Nico de Vries, Jennifer van Brenk, Harpert Michielsen, Myranda Jongeling, Kris Kauffmann, Steven Roox, Maudy Bremer, Rutger Bulsing, Iris Rodenburg, Lindertje Mans, Zjon Smaal, Sophie Höppener, Alex van Bergen, Roel Dirven, Ayal Oost, Anne Prakke, Guido de Wijs, Theo Martijn Wever, Ludo van der Winkel, Piek van der Kaaden, Johnny Barendsen, Jasper Kerkhof.
Balkon: Roos van Breukelen, Aiko Adriaensen, Ayke van Os, Myrthe Maljers, Mark Willekens.
Tweede verdieping: Sjoerd Oomen, Sven de Wijn, Michael de Vriend.
Soldaat 2
Op de balkonfoto Erik Hazelhoff Roelfzema en zijn studievrienden in Soldaat van Oranje – De Musical, v.l.n.r: Alex van Bergen (Paul) – Guido de Wijs (Victor) – Zjon Smaal (Chris) – Ayal Oost (Anton) – Roel Dirven (Bram) – Dorian Bindels (Erik) – Anne Prakke (Fred).
Soldaat van Oranje – De Musical is tot en met april te zien in de TheaterHangaar in Katwijk. Kaarten zijn verkrijgbaar via soldaatvanoranje.nl of 0900-1353 (45cpm).

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.