Soldaat van Oranje – De Musical vertelt 12 jaar de geschiedenis door

Soldaat van Oranje – De Musical vertelt 12 jaar de geschiedenis door

Vandaag viert Soldaat van Oranje – De Musical zijn 12-jarig jubileum dat dit jaar nog meer in het teken staat van het doorgeven van de geschiedenis aan volgende generaties. De nieuwe mijlpaal wordt gevierd met het aanwezige publiek waaronder de familie van Erik Hazelhoff Roelfzema. Na afloop van de voorstelling ontvangt iedereen de traditionele jubileummok. 

Soldaat van Oranje – De Musical vertelt een waargebeurd verhaal over een belangrijke periode uit onze vaderlandse geschiedenis. In alle families bestaan persoonlijke verhalen over de oorlog. Verhalen die van belang zijn en die het waard zijn om door te vertellen. Door (groot)ouders aan (klein)kinderen. Door ouderen aan jongeren. De theatervoorstelling, met inmiddels meer dan 3,2 miljoen bezoekers, geeft vaak aanleiding om deze verhalen door te geven en zo de herinnering levend te houden.

Onlangs zijn er er ook nieuwe filmbeelden gemaakt van de voorstelling, deze zijn hier te zien.

Zojuist zijn de maanden februari en maart aan het voorstellingsschema toegevoegd. Tickets t/m maart zijn verkrijgbaar via soldaatvanoranje.nl of 0900 – 1324 (45cpm)

Fotocredit: Samuel van Leeuwen

Soldaat van Oranje – De Musical is een productie van NEW Productions, het productiebedrijf van investeringsmaatschappij Amerborgh. De voorstelling is in een regie van Theu Boermans, met een script van Edwin de Vries, met liedteksten van Pamela Phillips Oland, muziek van Tom Harriman en in een decor van Bernhard Hammer.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.