Soldaat van Oranje – De Musical speelt weer vanaf oktober!

Soldaat van Oranje – De Musical speelt weer vanaf oktober!

NEW Productions, de producent van Soldaat van Oranje – De Musical, herneemt in oktober de voorstelling in de TheaterHangaar in Katwijk. Na een pauze van bijna achttien maanden, uitgezonderd de speelperiode van enkele weken in september en oktober jl., kan de musical weer voor publiek gespeeld worden. Vooralsnog is de voorstelling te zien tot en met december 2021. Afgelopen vrijdag kondigde de overheid versoepelingen aan, waardoor het perspectief is dat er weer voor een volledig bezette theaterzaal gespeeld kan worden. De gezondheid van het publiek en de medewerkers staat uiteraard voorop. Er wordt gespeeld volgens de op dat moment geldende richtlijnen van de overheid.

De vouchershouders – in totaal betreft dit ruim 45.000 tickets – ontvangen deze week een email en krijgen als eerste de kans om vanaf 6 juli hun voucher(s) te verzilveren. Vervolgens kunnen alle abonnees op de nieuwsbrief vanaf 20 juli kaarten boeken. Vanaf 26 juli is de kaartverkoop voor iedereen geopend. Alle voucherhouders en abonnees van de nieuwsbrief ontvangen persoonlijk bericht.

Producent Fred Boot: “Het is zover! De persconferentie van afgelopen vrijdag geeft ons voldoende vertrouwen en perspectief om Soldaat van Oranje – De Musical te hernemen. We verheugen ons enorm om vanaf oktober ons publiek weer in de TheaterHangaar te mogen ontvangen om het belangrijke verhaal van Erik Hazelhoff Roelfzema en zijn vrienden te vertellen.”

Ga voor informatie en een overzicht van de meest gestelde vragen rondom de heropening van de voorstelling naar soldaatvanoranje.nl

Fotocredit: Joris van Bennekom
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.