Soldaat van Oranje – De Musical speelt 25 april voor War Child. Kaarten vandaag in verkoop 

Soldaat van Oranje – De Musical speelt 25 april voor War Child. Kaarten vandaag in verkoop 

Kaarten vandaag in verkoop  

Donderdag 25 april speelt cast XXV van Soldaat van Oranje – De Musical – als eerste stap in de eind oktober aangekondigde samenwerking – een voorstelling voor War Child. Vandaag is deze voorstelling via soldaatvanoranje.nl/warchild in verkoop gegaan. Van elk verkocht kaartje komt de helft ten goede aan War Child. 

War Child x Soldaat van Oranje – De Musical
War Child en Soldaat van Oranje – De Musical zijn een impactvolle samenwerking aangegaan en verbinden het verhaal van de Tweede Wereldoorlog met de vele oorlogen die helaas nog altijd plaatsvinden. De organisatie die zich al jaren inzet voor mentale steun aan kinderen in oorlog én de voorstelling over een groep vrienden die een keuze moest maken onder de druk van de oorlog, bundelen hun krachten. Gezamenlijk vragen ze aandacht voor de gevolgen van oorlog op je leven en roepen op om kinderen in oorlog nú te steunen.

Het publiek kan vanaf vandaag tickets boeken en met hun bezoek War Child steunen. Kaarten zijn verkrijgbaar via soldaatvanoranje.nl/warchild of 0900 – 1324 (45cpm)

Educatie

De samenwerking tussen beide organisaties wordt momenteel ook verder uitgewerkt op educatief vlak middels de ontwikkeling van nieuw lesmateriaal voor middelbare scholieren. Alles in het teken van bewustwording bij jongeren van de gevolgen van oorlog en ondersteuning van kinderen in oorlog.

_________________________________________________________________________________________________

Sinds de allereerste voorstelling op 10 oktober 2010 is het verhaal van Erik Hazelhoff Roelfzema en zijn vrienden inmiddels aan meer dan 3,5 miljoen bezoekers (door-)verteld. Reguliere tickets t/m mei zijn verkrijgbaar via soldaatvanoranje.nl of 0900 – 1324 (45cpm)

Soldaat van Oranje – De Musical is een productie van NEW productions, het productiebedrijf van investeringsmaatschappij Amerborgh. De voorstelling is in een regie van Theu Boermans, met een script van Edwin de Vries, met liedteksten van Pamela Phillips Oland, muziek van Tom Harriman en in een decor van Bernhard Hammer.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.