Soldaat van Oranje – De Musical op de Amsterdamse Uitmarkt

Soldaat van Oranje – De Musical op de Amsterdamse Uitmarkt

Soldaat van Oranje – De Musical is in haar jubileumjaar, voor de zesde keer op rij, vertegenwoordigd op de Amsterdamse Uitmarkt op zaterdag 29 en zondag 30 augustus. Tijdens de Uitmarkt kan het publiek de Soldaat van Oranje – De Musical stand bezoeken, is er op zondag een meet & greet met de hoofdrolspelers en treedt de cast die avond op tijdens de Musical Sing-a-Long. De informatiestand is te vinden op het Museumplein ter hoogte van het basketbalveld en de skate-baan – standnummer 62.

Soldaat van Oranje – De Musical vijfjarig jubileum

In aanloop naar het vijfjarig jubileum in oktober is er een feestelijk aanbod samengesteld, exclusief voor de Uitmarkt. Informatie op soldaatvanoranje.nl/uitmarkt. Bovendien ontvangen bezoekers van de stand die zich op de nieuwsbrief inschrijven, een originele Soldaat van Oranje – De Musical shoppertas.

Meet & Greet zondag 30 augustus 15:00 uur

Zondag 30 augustus van 15:00 – 15:30 uur zijn acteurs Dorian Bindels en Merel Baldé in de stand aanwezig voor een meet & greet. In de voorstelling spelen zij de rollen van Erik Hazelhoff Roelfzema en Charlotte.

Optreden tijdens de Musical Sing-A-Long

De Uitmarkt wordt ook dit jaar afgesloten met de Musical Sing-a-Long. De cast van Soldaat van Oranje – De Musical zingt onder begeleiding van het Metropole Orkest het nummer ‘Als wij niets doen’. De Musical Sing-a-Long wordt zondag 30 augustus vanaf 21:20 uur live uitgezonden bij de AvroTros op NPO 1.

Meer informatie www.uitmarkt.nl en www.soldaatvanoranje.nl/uitmarkt

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.