Soepkippen Ernst en Bobbie vanaf oktober in de theaters met Geklungel in de Jungle

Het grappigste soepkippenduo Ernst en Bobbie zijn al 20 jaar onafgebroken op televisie en internet en staan aan de top als de kinderentertainers van Nederland. Daarom vieren zij komend theaterseizoen hun 20-jarig jubileum met een bijzondere nieuwe voorstelling genaamd Geklungel in de Jungle. Van 7 oktober 2018 tot en met 12 mei 2019 schitteren de vrienden in meer dan 30 theaters. In Geklungel in de Jungle staan zoals gewoonlijk grappen, avontuur, spanning, meezingen en meedoen centraal. Alle grote hits van de afgelopen 20 jaar komen voorbij. Ieder gezin dat van lachen houdt, moet deze voorstelling gezien en beleefd hebben.

Over Geklungel in de Jungle
Ernst en Bobbie krijgen een onmogelijke opdracht: ze moeten een zeldzaam dier terugbrengen naar zijn natuurlijke omgeving. Om deze opdracht tot een goed einde te brengen, besluiten ze af te reizen naar de jungle. Het zou een makkelijke klus moeten worden maar natuurlijk gaat er weer veel, heel veel mis. Samen met de hulp van de kinderen uit de zaal loopt ook dit avontuur toch weer goed af. Een doldwaze voorstelling waarin heel veel te lachen valt voor kinderen en minstens zo veel voor de ouders.

In de Sinterklaas periode treedt het duo ook nog op met Een Spannende Verjaardag voor Sinterklaas. Hierin organiseren Ernst en Bobbie een verjaardagsfeestje voor Sinterklaas, waarbij er wel hele vreemde dingen gebeuren met Sinterklaas…

Kijk voor de exacte locaties en kaartverkoop op www.ernstbobbie.nl.

Ernst en Bobbie
Het populaire kinderheldenduo wordt gevormd door Erik van Trommel (als de serieuze Ernst) en Gert-Jan van den Ende (als de impulsieve en een beetje ondeugende Bobbie) die al ruim 25 jaar met hart en ziel bezig zijn met het maken en spelen van kinderprogramma’s en kindervoorstellingen. Voor hun creaties Ernst en Bobbie schrijven ze alle teksten en liedjes zelf. Net als Ernst en Bobbie zijn Erik en Gert-Jan ook in het dagelijks leven goede vrienden, wat je terug ziet in het speelplezier dat van het podium afspat tijdens de Ernst en Bobbie-shows.

Over Trend Media
Trend Media produceert theater- en tv-programma’s. Sinds 1987 is het productiebedrijf, onder leiding van Erik van Trommel en Gert-Jan van den Ende, actief op het gebied van kinderproducties. Trend Media is voornamelijk bekend van series als Ernst, Bobbie en de rest (RTL 8), XMIX (Z@ppelin), Burgers’ Zoo en Waarom (RTL 8), de Ep de Pret Show (RTL 8), Burgers’ Zoo Natuurlijk (RTL 4) en Uitgelicht: Burgers’ Zoo (RTL 4). Daarnaast bedenkt, schrijft en produceert Trend Media sinds 1998 verschillende theaterproducties die te zien zijn in de grotere theaters in Nederland. Trend Media produceert de shows van Ernst, Bobbie en de rest, Juf Roos, De Smurfen, Checkpoint en Bobo.

Trend Media co-produceerde meerdere bioscoopfilms en werkte 11 jaar mee aan Het Feest van Sinterklaas in Ahoy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.