‘Sinds ik niet meer drink’ in première op 10 januari 2023

‘Sinds ik niet meer drink’ in première op 10 januari 2023

Over ‘Sinds ik niet meer drink’  Evi Hanssen is gestopt met drinken en beschrijft openhartig haar ervaringen in het boek ‘Sinds ik niet meer drink’. Met de nodige dosis humor zoekt Evi uit wie ze precies is zonder dat gezellige glas in de hand. Honderduit vertelt ze over de vele beproevingen die ze op haar pad tegenkomt.  En jij wordt meegenomen in dit verhaal. Op welke vooroordelen betrap jij jezelf? Vind jij mensen saai die niet meer drinken, of vertel je jezelf ook dat je beter slaapt met een slaapmutsje op? Hilarische anekdotes wisselen elkaar af met wetenschappelijke en historische inzichten, waardoor je wordt meegenomen in de zoektocht van Evi over wie zij is sinds zij niet meer drinkt. ‘Sinds ik niet meer drink’ geeft een humoristische kijk over de invloed van het gebruik van drank. Het is een voorstelling voor iedereen die van een drankje houdt of juist niets daarvan moet hebben, maar vooral inspiratie zoekt om zijn of haar leven op de juiste manier in te richten. De voorstelling is zeker geen pleidooi tegen alcohol of het gebruik daarvan. Sterker nog, neem lekker dat gezellige glas mee de zaal in.  

Over Evi Hanssen

Evi Hanssen is een duizendpoot. De Vlaamse is schrijfster, presentatrice, tafeldame, radio sidekick, podcastmaakster en ambassadeur van De Roze Mars (Pink Ribbon). En sinds 1 januari 2020 heeft zij geen druppel alcohol meer gedronken. 

Bekend van: Khalid & Sophie, 3 op reis, “Help, mijn borsten staan online”, Expeditie Robinson, Project Catwalk, De Wild in de Middag (radio 2)

Over het Boek “Sinds ik niet meer drink”
Het tweede boek van Evi Hanssen ‘Sinds ik niet meer drink’ verscheen op 22 november 2021 bij uitgeverij Overamstel Uitgevers, een bestseller waarin ze openhartig en honderduit vertelt over de vele beproevingen die ze op haar pad tegenkomt tijdens de 500 dagen zonder alcohol. Inmiddels zijn al meer dan 20.000 exemplaren verkocht en een overvloed aan lezersreacties. Een theatervoorstelling hierop gebaseerd kon dan ook niet uitblijven. 
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.