Showstoppers – In Concert vanaf 4 februari te streamen

Showstoppers – In Concert vanaf 4 februari te streamen

Op 17 september 2021 vond Showstoppers – In Concert plaats, het debuut van Stichting NDM Theaterproducties, in het vernieuwde Theater Zuidplein te Rotterdam. Tijdens dit spetterende musicalspektakel zongen zes gerenommeerde solisten de grootste hits uit bekende en minder bekende musical, begeleid door een groots live-orkest en koor. Vanaf 4 februari 2022 is dit musicalconcert tijdelijk beschikbaar om te streamen.  

De solisten, bestaande uit Tony Neef, Ellen Evers, Martijn Vogel, Marleen van der Loo, Jorge Verkroost en Niels de Mossenau, zongen hun favoriete nummers op het podium, wat voor het eerst in lange tijd weer kon. Van Why, God, Why? tot Ik Ben Een Vrouw en This Is The Moment; alle klassiekers komen voorbij. Daarnaast wordt de toeschouwer getrakteerd op een voorproefje van de musical Lelies, deze musical zal in april en mei 2022 uitgevoerd en geproduceerd worden door NDM Theaterproducties. 

NDM Theaterproducties wil iedereen die het concert gemist heeft, of het nog eens wil zien, de kans geven om te genieten van een avond theater vanuit je woonkamer. Niels de Mossenau: “In september was het voor velen nog spannend om naar het theater te gaan. De stream is nu te huur, omdat bleek dat er veel vraag naar was, bijvoorbeeld door mensen die er door corona of andere omstandigheden niet bij konden zijn.” 

De destijds opgenomen livestream zal online te zien zijn van 4 februari t/m 13 februari 2022. Voor slechts € 10,- kunt u de stream in deze periode onbeperkt bekijken. 

Tickets zijn te bestellen via https://www.ticketkantoor.nl/shop/showstoppers179 

Foto: Mariska Steenbergen

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.