Shimmy Shake Festival 2020 gaat niet door

Shimmy Shake Festival 2020 gaat niet door

De 7e editie van het Shimmy Shake Festival, met de top aan Fusion en Tribal Belly Dance artiesten uit Nederland, gaat helaas niet door.

De afgelopen tijd zag het ernaar uit dat we – ondanks alle maatregelen – toch een coronaproof Shimmy Shake Festival konden organiseren. Het was dan ook een enorme teleurstelling om te horen dat alle theaters twee weken hun deuren moeten sluiten.

De dag na de bekendmaking hebben we nog onderzocht of het Shimmy Shake Festival volledig livestream kon gaan, maar er zijn teveel factoren die dit onmogelijk maken.

Daarom hebben we moeten besluiten dat het festival dit jaar niet door kan gaan.

Wel gaat Shimmy Shake door met allerlei andere activiteiten zoals de Talent Search en Talent Carnival dit voorjaar.

Van 6 t/m 8 november zou het Shimmy Shake Festival – The Dutch Edition plaatsvinden in het culturele hart van Rotterdam. Op de nieuwe locatie TR Witte de With theater zouden een weekend lang, zowel live als via livestream, kleurrijke shows en workshops te beleven zijn rondom Fusion en Tribal Belly Dance.

Over Shimmy Shake

Shimmy Shake ontwikkelt en organiseert gedurende het hele jaar activiteiten die zijn gericht op talentbevordering en kennisuitwisseling binnen de (inter)nationale community van Fusion Belly Dance. In de aanloop naar het festival houden wij o.a. een talent coaching traject in vijf steden: Zutphen, Rotterdam, Eindhoven, Amsterdam en Den Haag, geven we Golden Girls buikdanslessen voor vrouwen van 65 jaar en ouder en verzorgen we optredens in de stad (tijdens evenementen) zoals de Shimmy Shake Flashmob.

Kijk voor meer informatie op www.shimmyshake.org.

Of volg ons op Facebook of Instagram: @shimmyshakefestival

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.