Shaun het Schaap viert 10-jarig jubileum met unieke theatershow

Shaun het Schaap viert 10-jarig jubileum met unieke theatershow

Al 10 jaar lang genieten kinderen van de avonturen die het pientere schaap Shaun en de komische kudde beleven op de boerderij. Ter ere van dit beestachtig leuke jubileum vindt op zondag 17 december een extra feestelijke theatervoorstelling plaats van Shaun het Schaap – Bitzer is verliefd in Theater de Purmaryn in Purmerend. Tijdens deze voorstelling komen alle bekende personages uit de TV-serie tot leven. Producer, zanger en componist Brownie Dutch heeft de theatervoorstelling, waar net als in de succesvolle TV-serie niet gesproken wordt, voorzien van een moderne sound, goede liedjes en grappen in de audio. Shaun het Schaap – Bitzer is verliefd is een bijzondere, muzikale voorstelling boordevol humor!

In de theatervoorstelling Shaun het Schaap – Bitzer is verliefd, heeft hond Bitzer zijn oog laten vallen op de mysterieuze gast Victoria. Is Victoria een schaap of toch een hond? En waarom is Victoria opeens op de boerderij? Shaun merkt dat deze onverwachte gast voor opschudding zorgt bij zijn vrienden op de Mossy Bottom Farm. Wanneer Bitzer zich wel heel verliefd gaat gedragen, grijpt Shaun in… Shaun het Schaap – Bitzer is verliefd neemt jong en oud mee in een mooi, bij vlagen ontroerend, maar bovenal grappig avontuur dat zich afspeelt op en rond de boerderij.

Shaun het Schaap – Bitzer is verliefd van producent Mark van Ierssel is de eerste en enige toerende productie in Europa van dit slimme schaap en is tot en met mei 2018 in verschillende theaters door heel Nederland en België te zien. Inmiddels is er ook vanuit Duitsland en Oostenrijk belangstelling voor deze familievoorstelling.

Praktische informatie:
Datum: Zondag 17 december om 14.00 uur

Locatie: Theater de Purmaryn, Waagplein 1 in Purmerend

Leeftijd: Geschikt vanaf 4 jaar
Speelduur: 55 minuten

Tickets: Te bestellen via www.depurmaryn.nl vanaf € 17,-

Kaarten zijn ook te winnen via Zappelin: https://zappelin.nl/acties/4126

Kijk voor meer informatie en de volledige speellijst op http://www.shaunhetschaaptheater.nl.


Over Shaun het Schaap

Shaun het Schaap is een zeer succesvolle geanimeerde stop-motion-kinderserie. Nick Park, de bedenker en maker van deze serie is vooral bekend van zijn eerdere productie Wallace & Gromit, waarin Shaun voor het eerst verschijnt. In 2015 verscheen de eerste bioscoopfilm ‘Shaun the Sheep, de film’. In 2019 wordt deel twee in de bioscoop verwacht. Momenteel wordt de TV-serie van Shaun het Schaap uitgezonden bij Zappelin.

Over Mark van Ierssel
Mark van Ierssel is met zijn label Mark Theater een Nederlandse theaterproducent die gespecialiseerd is in theatershows voor kinderen. Recente voorbeelden zijn de producties van Sesamstraat (‘Het Mooiste van Sesamstraat’, ‘Elmo is Jarig’, ‘Kerst in Sesamstraat’). Daarnaast tourde hij met meesterkok Rudolph van Veen door de theaters met ‘Rudolph’s Christmas’ en produceert hij onder het label Kidshelden.nl alle live belevenissen van merken als Buurman en Buurman, PJ Masks, Regal Academy en meer.

Over Brownie Dutch
Componist, zanger en producer werd bekend als producer en zanger bij het programma Ali B op Volle Toeren. In 2013 deed Brownie mee aan het TV-programma De Beste Zangers van Nederland.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.