Seizoensopening Tim Koldenhof Producties

Seizoensopening Tim Koldenhof Producties

Gratis show in Theater Orpheus!

Op zondag 22 februari organiseert Tim Koldenhof Producties in de Rabobankzaal van Theater Orpheus de jaarlijks terugkerende seizoensopening. Vorig jaar werd de avond in de Koning Willem- Alexanderzaal gehouden, door de productie Warhorse is de seizoensopening nu in de Rabobankzaal. Bij de vorige editie waren er 1500 reserveringen, dit jaar zijn er een beperkt aantal kaarten beschikbaar. De seizoensopening is een gratis avond waarop publiek getrakteerd wordt op verschillende musicalfragmenten, popnummers en dans. Jonge Apeldoornse talenten staan afgewisseld met professionals uit het musical- en theatervak op het podium.
Er worden voorproefjes gegeven van musicals Legally Blonde en High School Musical 2 die Tim Koldenhof Producties dit seizoen op de planken brengt.
Gastoptredens zijn er o.a. van Roy van Iersel (bekend als Warner uit Legally Blonde), Laurie Reijs (bekend van Saturday Night Fever) en Tessa van Tol, die de hoofdrol vertolkte in de Little Mermaid.
Ook worden er op de avond vrijkaarten weggegeven voor onder andere War Horse en de musical Waanzinnig Gedroomd.
Op www.timkoldenhof.nl/tickets kunnen tickets gratis worden uitgeprint. Omdat er nu minder kaarten beschikbaar zijn, wordt aangeraden snel te reserveren.
De presentatie is in handen van Joji Na.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.