SEBASTIEN IZAMBARD (IL DIVO) BRENGT SOLO ALBUM  “WE CAME HERE TO LOVE” UIT

SEBASTIEN IZAMBARD (IL DIVO) BRENGT SOLO ALBUM “WE CAME HERE TO LOVE” UIT

Het langverwachte tweede soloalbum van Sébastien Izambard (lid van zangsensatie Il Divo) “We Came Here to Love” is verkrijgbaar vanaf 3 november 2017, de eerste single al vanaf 15 september. Voor zijn pop solo project werkte hij samen met bekende namen als Leona Lewis en Josh Moreland.

 

“We Came Here to Love” is anders dan de muziek waarvoor Izambard bekendstaat als hij op tournee gaat met zijn Il Divo collega’s. Het album zal over het algemeen een feel good pop sound hebben, enkele ballades en duetten met bevriende artiesten zoals Leona Lewis. Het zal beschikbaar zijn als pre-order via Amazon en andere platformen, en wereldwijd gedistribueerd worden door Entertainment One.

 

Voor Sébastien Izambard, die geboren is in Frankrijk en op dit moment met zijn gezin in de Verenigde Staten verblijft, is het zijn eerste solo project sinds hij ooit een carrière als popzanger lanceerde in Frankrijk, België en Canada met zijn eerste solo album “Libre” uit 2000. Nadat hij lid werd van Il Divo in 2003, en samen met hen meer dan 30 miljoen albums wereldwijd verkocht, stopte hij niet met het schrijven van eigen muziek, en hij produceerde ook een Kate Bush cover, “HOPE – This Woman’s Work” als single voor een goed doel.

 

“Het is geweldig om betekenisvolle dingen in je leven te kunnen creëren, die je definiëren als artiest,” zei Izambard over dit album. Het mag dus geen wonder heten dat de creatie van “We Came Here to Love”  een machtige ervaring voor hem was. Het is een nieuw en spannend hoofdstuk in zijn veelzijdige muzikale carrière tot dusver.

 

Zijn zeer actieve wereldwijd verspreide fans hebben het project van aan het begin gesteund, met de Sébastien Izambard Official Fan Club (gevestigd in België) als uitvalsbasis. Meer weten, ga naar http://wecameheretolove.sebastienizambard.com.

FOTO: ©Mario Schmolka 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.