Scott & Muriel – The Accidental illusionists
Recensie: Robin Swiers 
 
De met vele internationale prijzen bekroonde comedy-illusionisten Scott & Muriel is na een succesvolle wereldtournee terug in Nederland.
Met een avondvullend theater programma vol illusie, toneel, slapstick en comedy.
 
Scott & Muriel behoren tot  de absolute wereldtop in Slapstick Magic. Volstrekt uniek binnen het genre variété, waarvoor het duo de hoogste prijzen (o.m. Wereldkampioenen Illusionisme, Gouden Clown) oogstte.
De meest Magic, Illusie shows zijn gericht op een serieus avondje vol magie, maar dit is wel het allerlaatste wat je kan verwachten bij de show van Scott & Muriel.
Deze show is vooral gericht op de slapstick en comedy, maar de illusies en goochelkunsten ontbreken zeker niet in deze show, al gaat dat misschien wel iets anders als je zou verwachten van een illusionisten duo.
Dit is dan ook wel net de grote kracht achter deze show.  De goocheltrucs zijn dan weliswaar niet de grootste dingen, maar juist door de bekende dingen net iets anders te brengen dan we gewend zijn is de verwarring of verbazing nog steeds aanwezig van een Magic show. De humor is wel een soort waar je van moet houden en zal misschien voor sommige een hele avond een beetje veel kunnen zijn. Kan je deze humor waarderen dan heb je een heerlijke avondje uit vol magie en comedy.
 
Scott & Muriel zijn nog tot eind mei in de Nederlandse theaters te vinden. Klik hier voor de speellijst en voor meer informatie:
 
Show gezien op 1 April 2017 in Schouwburg Het Park in Hoorn 
 
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.