Is Sanne een echte moordvrouw?!

Is Sanne een echte moordvrouw?!

Sanne Vogel speelt komend seizoen samen met Nienke Römer een van de drie rollen in de nieuwe voorstelling van Rick Engelkes producties; De verleiding van een moordvrouw. De dames zijn al begonnen met repeteren, maar Sanne begint komende zaterdag pas met repeteren.

De voorstelling heet De verleiding van een moordvrouw, maar ben je ooit zelf in de verleiding geweest om iemand te kunnen vermoorden?Na enige twijfel antwoord Sanne ‘Nee…. Nee’, vanwaar die twijfel? ‘Ik heb wel ooit bijna met een broodplank op het hoofd van mijn vriend geslagen en als ik dat gedaan had, ja dan was het misschien wel verkeerd afgelopen. Uiteindelijk heb ik het aanrecht maar kapot geslagen. Het is wel al heel lang geleden, in de agressieve periodes van mijn leven’ verteld Sanne op ironische toon.

Heb je op een ander vlak dan overeenkomsten met je personage? Nee helemaal niks, maar daarom is het ook wel interessant om te spelen, ik hou wel van dingen die ver van me af liggen.

Wat houdt je rol dan precies in, wat voor iemand speel je? Het is een vrouw die heel erg verliefd is op haar man en daarom eigenlijk haar eigen leven heeft losgelaten voor hem. Daardoor is ze heel erg gaan oordelen over andere mensen. Haar ware aard heeft ze een beetje aan de kant gezet voor haar man. Het leukste is dat het een heel erg gelaagd personage is. Heel veel dingen die ze zegt, hoe ze communiceert, dat is niet hoe ze werkelijk is. Ze is heel erg in gevecht met zichzelf, dat maakt het interessant.

Wat vind je er van dat je de rol gaat delen met Nienke? Dat is niet moeten, dat was een voorwaarde. Het leek me heel leuk om te doen, maar ik kan er niet fulltime mee bezig zijn omdat ik ook films aan het maken ben. Ik vind het heel leuk om samen met Nienke die rol te spelen. Nienke zet de rol heel leuk neer, maar ook heel anders dan dat ik het zelf zou doen en dat vind ik heel leuk.

Waarom moet iedereen deze voorstelling gaan zien? De timing in het stuk is heel erg goed, het is grappig en er spelen gewoon hele leuke vrouwen in. Wij wensen de dames veel plezier met repeteren en ze zijn vanaf 10 januari te zien in theaters door heel Nederland.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.