Sanne Bosman in “Het meisje met het rode haar”

Sanne Bosman in “Het meisje met het rode haar”

Dit maakte zij eerder vandaag bekend op https://sannebosman.wordpress.com/

Hier het originele bericht:

Gisteren heb ik een bijzondere tijd afgesloten bij Soldaat van Oranje. En vandaag mag ik bekend maken dat ik na de zomer de Joodse vriendin van Hannie Schaft ga spelen in de muziektheater-productie ‘Het meisje met het rode haar’.

Ik ga een rol spelen als de Joodse vriendin van Hannie Schaft in de aangrijpende muziektheater-productie ‘Het meisje met het rode haar’, over Nederlands meest beroemde verzetsstrijdster die vlak voor het einde van de oorlog werd gefusilleerd.

Hannie Schaft zal worden gespeeld door Roos van Erkel, haar mede-vertzetsstrijder door Jim Bakkum, de ouders van Hannie door Joke de Kruijf en Sjoerd Pleijsier.

Deze productie van DommelGraaf & Cornelissen Entertainment gaat in oktober 2015, zeventig jaar na de oorlog en de fusillade van Hannie Schaft, in premiere in haar geboortestad Haarlem.

Hiermee ben ik weer terug bij de producent bij wie ik mijn debuut maakte in de muziektheater-productie ‘Op Hoop van Zegen’. Hetzelfde creatieve team van die succesvolle voorstelling werkt ook aan ‘Het meisje met het rode haar” : artistieke leiding Hans Cornelissen, regie Paul van Ewijk,script Allard Blom en muziek Tom Bakker.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.