Samson & Marie komen met zomersingle en nieuwe serie!

Samson & Marie komen met zomersingle en nieuwe serie!

Vorig jaar nam Marie het stokje over van haar vader Gert Verhulst en werd zij het extra baasje van Samson. Na de afscheidsshows van Samson & Gert en een eerste succesvolle single genaamd ‘Samson & Marie’, komt het duo nu met een nieuwe zomersingle: Grote rode luchtballon. In ‘Grote rode luchtballon’ gaan Samson & Marie op avontuur en nemen zij ons mee op een reis op grote hoogte. Daarnaast verschijnt er binnenkort op NPO Zapp voor het eerst een nieuwe serie rondom Samson & Marie. 

Marie Verhulst: ”Het was een feestje om samen met Samson de nieuwe zomersingle op te nemen en een vaart te maken in zo’n mooie luchtballon! Onze nieuwe serie wordt ook heel leuk. Ik kan echt niet wachten tot iedereen onze avonturen kan bekijken!”

De nieuwe zomersingle ‘Grote rode luchtballon’ van Samson & Marie is vanaf 24 juni te beluisteren via Spotify, Apple Music en Deezer.

De bijbehorende videoclip is vanaf 26 juni te zien op Studio 100 TV, het Youtube kanaal van Samson en de gratis Studio Go app. 

De serie rondom Samson & Marie verschijnt vanaf 5 oktober op NPO Zapp, het themakanaal Zappelin extra, op Zappelin.nl, in de gratis Zappelin-app en op het YouTube-kanaal van Zappelin.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.