Samson & Marie en het theaterspookje is een feest van herkenning voor zowel jong als oud

Samson & Marie en het theaterspookje is een feest van herkenning voor zowel jong als oud

Samson is denk ik een van de bekendste hondjes van Vlaanderen en Nederland. Samen met Gert Verhulst was Samson & Gert een groot succes. Na 30 jaar heeft Gert Verhulst het stokje over gegeven aan zijn dochter Marie. Zo stonden Samson & Marie dan op 28 februari voor het eerst in Nederland in het theater met hun theatershow Samson & Marie en het theaterspookje.

Verhaal

Samson ontmoet een lief theaterspookje waar hij een geheime vriendschap mee sluit. Van Leemhuyzen en Alberto hebben geen weet van deze vriendschap en zijn bang voor het spookje. Ze besluiten hem te vangen. Hopelijk loopt het goed af voor Samson zijn nieuwe vriendje!

Studio 100 weet ook met Marie het succes van hond en baas voort te zetten. Marie is een uitstekende opvolger van Gert. Het gevoel van Samson & Gert komt zeker terug bij Samson & Marie.

De show is zoals we gewend zijn lekker simpel van opzet. Met een simpele verhaallijn en een vele herkenbare liedjes, zowel oud als nieuw. Hierdoor is het voor zo wel jong als oud een feest der herkenning. Het geheel wordt afgemaakt door een paar oude bekenden. De Burgermeester, Van Leemhuyzen en Alberto zorgen weer voor de juiste aanvulling van de show.

Helaas stond de show slechts eenmalig in een Nederlands theater. Wat zou het toch leuk zijn als de volgende theatershow meer theaters in Nederland aan gaat doen. Wil je meer weten over deze of komende voorstellingen van Samson & Marie? Kijk dan op de site van Studio 100. https://studio100.com/be/nl/samson-en-marie

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.