Samson & Marie brengen hun nieuwste zomersingle “De Antillen” uit

Samson & Marie brengen hun nieuwste zomersingle “De Antillen” uit

Dit najaar is het vrolijke duo opnieuw te zien met hun bekende Kerstshow

Samson & Marie, het populaire duo geliefd bij jong en oud, kondigen met veel enthousiasme de release aan van hun nieuwste zomersingle “De Antillen”. Dit is het vierde opeenvolgende zomerlied dat zij uitbrengen, na het grote succes van hun laatste nummer “Wij gaan naar Spanje”, dat inmiddels meer dan 1,3 miljoen keer is bekeken op YouTube.

“De Antillen” neemt luisteraars mee op een muzikale reis naar de prachtige Caribische eilanden. Marie verklapt: “Samson en ik gaan dit jaar naar de Antillen. In dit lied zingen we over het ontspannen in een hangmat, het eten van kokosnoten en natuurlijk het genieten van de tropische zon! Laat de zomer maar beginnen!”

In de bijbehorende muziekvideo zijn ook enkele bekende gezichten te zien, waaronder Brandweerman Bill (gespeeld door Michiel de Meyer), Bakkerin Florentine (gespeeld door Martine de Jager) en de Burgemeester (gespeeld door Walter de Donder). Deze personages zijn al bekend bij trouwe NPO-kijkers van de reeks “Samson & Marie IJsjestijd”.

De Clip Gaat in première op 02-06-2023 om 17:00

Kerstshow

De Kerstshow is een langlopende traditie die Samson & Marie voortzetten sinds Gert de fakkel aan Marie heeft overgedragen. Dit jaar markeert de tweede Kerstshow van het duo, die op zondag 7 januari 2024 plaatsvindt in de Kring in Roosendaal. Met ballet en koor belooft de show een feestelijk spektakel te worden voor de hele familie, met alle grote hits van Samson & Marie.

Tijdens deze magische show worden Samson & Marie niet alleen vergezeld door de geliefde Burgemeester, maar maken ook Brandweerman Bill en Bakkerin Florentine voor het eerst hun opwachting.

Over Samson & Marie

Samson & Marie is een populaire Belgische muzikale act. Na het succesvol overnemen van het stokje van Gert, hebben Samson en zijn nieuwe baasje Marie een indrukwekkende reeks hits en shows geproduceerd. Waaronder “Samson & Marie IJsjestijd” welke te zien is op NPO.

Voor tickets en meer informatie over de Kerstshow en andere evenementen van Samson & Marie, kunnen geïnteresseerden terecht op de website: https://studio100.com  

Link naar het nieuwe nummer “De Antillen”: https://samsonmarie.ffm.to/smantillen.OPR

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.