Samson en Marie kerstshow is voor jong en oud.

Samson en Marie kerstshow is voor jong en oud.

Recensie en foto’s: Dominique van der Meer

Theater De Kring in Roosendaal zat op 7 januari vol, vol met verwachtingsvolle kinderen en enthousiaste volwassenen. Al zijn de kerstdagen al voorbij: de kerstshow van Samson en Marie was een feestje voor jong en oud!

Samson en Marie organiseren in deze show een groot kerstfeest waarbij zij de hulp inschakelen van hun vrienden. Bakkerin Florentine (Martine de Jager) heeft een heerlijke kersttaart en andere lekkernijen gebakken voor het feest, maar meneer de Burgemeester (Walter De Donder) en Brandweerman Bill (Michiel De Meyer) kunnen niet zo lang wachten om dit lekkers te proeven. Als het feest dreigt te mislukken is daar Zippy (Barbara Verbergt) die te hulp schiet en zorgt voor magisch kerstfeest. Tijdens dit verhaal worden er verschillende liedjes gezongen door Samson en Marie, waarbij zij ondersteund worden door een geweldig koor en ballet.

Deze show vol glitters, mooie kostuums en fonkellichtjes tovert bij de hele zaal een glimlach op het gezicht. Bakkerin Florentine heeft met haar hysterische gebrabbel en gezang de lachers op haar hand. Marie maakt op een geweldige manier contact met het publiek. Ze zwaait, pakt tekeningen aan en stuurt hartjes de zaal in. Ik ben benieuwd hoe Marie het zal gaan doen als Pluisje in De 3 Biggetjes met K3.

Ik had nog niets gezien van Samson en Marie, maar ik heb genoten van deze show!

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.