SALES DAGEN bij STENT Producties

SALES DAGEN bij STENT Producties

Dit seizoen presenteert STENT Producties twee theaterproducties. In het najaar kunt u ‘SIETSKE LIVE!’ gaan bezoeken, een theaterconcert vol pop –en musicalrepertoire en in het voorjaar kunt u naar ‘WE WANT QUEEN’. Een theaterconcert vol hits van Queen. Om dit met u te vieren houden wij komend weekend SALES DAGEN, waarbij u met slechts één ticket bij beide producties welkom bent.

‘SIETSKE LIVE!’ is een theaterconcert waarbij een ambitieus talent de kans krijgt zich te presenteren aan publiek, ditmaal is dat Sietske van Dalen. Zij zal zowel muzikaal als vocaal begeleidt worden door Diederick Ensink met daarnaast diverse gastoptredens van Floortje Smit en Maarten Smeele.

Deze productie is op 13 september om 14:30 uur te zien in De Avenue in Breda. Tickets en meer informatie: www.sietskelive.nl

‘WE WANT QUEEN’ is een theaterconcert vol met hits van Queen. De hits zullen worden gebracht voor een 5-koppige band en vocaal worden ondersteund door 6 solisten waaronder Maike Boerdam, Marije van Sonsbeek en Barry Bogman.

De concerten hiervan zullen om 12:30 uur en 16:00 uur beginnen in het Calypso Theater in Wijk bij Duurstede. Tickets en meer informatie: www.wewantqueen.nl

SALES ACTIE

Om te vieren dat wij dit theaterseizoen met twee producties de planken op gaan kan men alleen dit weekend, 5 en 6 september, één ticket boeken waarbij ze toegang krijgen tot beide concerten. En dit voor slechts €30,-. Dit geldt voor:

‘SIETSKE LIVE!’ op 13 september 2015 om 14:30 uur in De Avenue in Breda, 1e rang en voor ‘WE WANT QUEEN’ op 21 februari 2016 om 12:30 uur in het Calypso Theater in Wijk bij Duurstede, regulier ticket.

*Deze actie is alleen online mogelijk middels een boeking via Ticketscript. Het ticket kan zowel op www.sietskelive.nl als op www.wewantqueen.nl geboekt worden.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.