Ruben Nicolai presenteert met Dominic Seldis De Avond van de Filmmuziek

Ruben Nicolai presenteert met Dominic Seldis De Avond van de Filmmuziek

Het tienjarig jubileum van de De Avond van de Filmmuziek is nu al een groot succes. Er is zo’n grote vraag naar kaarten dat er, naast 15, 16 en 17 november op donderdag 14 november in de Ziggo Dome Amsterdam een vierde concert bijkomt. Dominic Seldis zal dit jaar met Ruben Nicolai deze vier concerten presenteren.

Voor Ruben Nicolai is het niet de eerste keer dat hij De Avond van de Muziek presenteert. ‘Ik vind het een eer dat ik bij het tienjarig jubileum aanwezig mag zijn. Vooral omdat ik de allereerste editie in 2014 mocht presenteren. Dat was toen nog in het Koninklijk Concertgebouw. Het is mooi om te zien dat dit evenement zo groot is geworden dat er nu maar liefst vier shows in de Ziggo Dome worden georganiseerd.’

Dominic Seldis, die de Avond van de Filmmuziek de laatste jaren presenteert, verheugt zich op de samenwerking met Ruben Nicolai. ‘Zijn humor en presentatietalent geven deze concerten net dat extra cachet dat je bij een jubileum wilt hebben.’

Nieuw dit jaar is dat het publiek mee kan beslissen over welke muziekstukken deze avonden ten gehore worden gebracht. De twintig meest gekozen muziekstukken zullen tijdens de vier concerten op 14, 15, 16 en 17 november door het Metropole Orkest, onder leiding van dirigent Jules Buckley, worden gespeeld.’ Binnenkort worden de gastartiesten, die zullen optreden bij De Avond van de Filmmuziek, bekend gemaakt.

De belangstelling voor de vier concerten is zo groot dat zaterdagavond al is uitverkocht. De concerten op vrijdagavond en zondagmiddag zijn bijna uitverkocht. Vanaf vandaag kunnen ook kaarten voor donderdagavond 14 november worden gekocht.

Meer informatie over het stemmen en de kaartverkoop: www.avondvandefilmmuziek.nl

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.