Royal Promotions heeft vanaf vandaag zijn werkzaamheden uitgebreid naar België. Het van oorsprong Nederlandse pr- en communicatiebureau heeft nu ook een vestiging in België. Onder leiding van zaakvoerder Marco de Koning zet Royal Promotions zich nu in voor verschillende grote producties in België, waaronder ‘Mamma Mia!’, ‘Doornroosje’, ‘Monty Python’s Spamalot’, ‘Thriller Live!’ etc.

Ik ben trots dat we nu ook in België werkzaam zijn” laat eigenaar Marco de Koning weten. “Afgelopen jaren werkten wij sporadisch in België en in navolging daarvan kregen we steeds meer opdrachten. Dat werd altijd vanuit Nederland gecoördineerd, maar het is nu tijd voor een kantoor ter plekke.”

Michelle van Praag is de eerste medewerker voor Royal Promotions België. Zij mocht al ervaring opdoen bij Sony Music Entertainment waar ze als promotion manager werkte met grote nationale en internationale artiesten.

Royal Promotions is al jaren een begrip in Nederland. Het bedrijf adviseert en begeleidt artiesten, organisaties en merken en helpt hen hun boodschap helder en krachtig uit te dragen. Dit maakt Royal Promotions tot het full service pr- en marketingbureau voor de live entertainmentindustrie. De activiteiten bestrijken alle domeinen op het gebied van marketing, pr en promotie voor theater, muziek, maar ook films & games.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.