ROTARYCLUB BLOEMENDAAL SLAAT HANDEN INEEN MET CAPRERA VOOR BENEFIETCONCERT MET BASTIAAN RAGAS. De opbrengsten gaan naar een belevingstuin voor bewoners en dorpsgenoten.

ROTARYCLUB BLOEMENDAAL SLAAT HANDEN INEEN MET CAPRERA VOOR BENEFIETCONCERT MET BASTIAAN RAGAS. De opbrengsten gaan naar een belevingstuin voor bewoners en dorpsgenoten.

Op zondag 15 mei zingt Bloemendaler en Rotarylid Bastiaan Ragas de longen uit zijn lijf om zoveel mogelijk geld op te halen voor een BELEVINGSTUIN, een wens van de bewoners van woongemeenschap De Ark, die hierdoor eindelijk in vervulling kan gaan. Openluchttheater Caprera en Rotaryclub Bloemendaal vinden elkaar in het aangaan van verbindingen met lokale initiatieven en willen hiermee de bewoners van de gemeente Bloemendaal meer met elkaar verbinden.

Lode van Piggelen over het benefietconcert: ‘Caprera is er voor iedereen en ook voor alle bewoners van de gemeente Bloemendaal. Daarom zetten wij in op samenwerking met lokale initiatieven en bieden wij hen ook een podium. De leden van de Rotaryclub Bloemendaal zijn trouwe bezoekers van ons theater en wandelpark en hun jaarlijkse benefiet is voor ons een mooie gelegenheid om onze Vrienden uit te nodigen en bij te dragen aan een lokaal initiatief. Zo snijdt het mes aan twee kanten.’
Rotary Bloemendaal is blij met de samenwerking. Henrike van Engelenburg (voorzitter) is van huis uit theaterproducent, dus de gang naar Caprera is voor haar vertrouwd. ‘Lode en ik spreken dezelfde taal en dat is prettig. Onze club en het theater hebben als speerpunt om lokaal actief te zijn. We zijn dan ook verheugd dat we zelfs een lokale artiest dit jaar kunnen inzetten: Bastiaan Ragas. Wist u dat hij ook rotarylid is?’

Zorgtuinderij De Ark
Dit jaar heeft de Rotaryclub Bloemendaal zijn oog laten gevallen op Woongemeenschap De Ark aan de Dennenweg. De tuin van De Ark is een combinatie van een zelfoogsttuin, ontmoetingsplek en een zorgtuinderij, waar op biologische wijze groenten, bloemen en kruiden geteeld worden. Deelnemers van de Werkplaats van De Ark, mensen met afstand tot regulier werk, ouderen en de jeugd van de nabijgelegen Theresiaschool komen er graag tuinieren.


Ragas Zingt
Dorpsgenoot Bastiaan Ragas zingt en speelt met zijn vierkoppige band de lekkerste muziek en de mooiste ballads om jou een topmiddag te laten beleven. Ragas Zingt is entertainment zonder opsmuk, geen ellenlange persoonlijke ontboezemingen waar niemand op zit te wachten, maar enkel die prachtige stem bij de heerlijkste muziek.

Aanvang & entreekaartjes

De poort is open vanaf 16:00 uur en het concert begint om 17:00 uur. Een kaartje kost € 50,- en kunt u bestellen door een mail te sturen aan de voorzitter van de Rotaryclub Bloemendaal info@HenriekFabriek.nl. Kom en geef, neem uw vrienden mee en draag bij aan de belevingstuin van Zorgtuinderij De Ark.

Na afloop van het concert is er gelegenheid om te borrelen. Borrelboxen met lekkere hapjes zijn te koop voor € 15,- bovenaan de tribune van het openluchttheater.

Kaartje voor een Oekraïense vluchteling

Ook is het mogelijk om kaarten te bestellen voor de Oekraïense vluchtelingen die sinds kort in ons dorp verblijven. Als u opgeeft hoeveel kaarten zorgt de Rotaryclub ervoor dat deze terecht komen bij de juiste mensen.

Rotaryclub Bloemendaal, ook lid worden?
Word net als Bastiaan ook lid van Rotaryclub Bloemendaal, neem contact op om te onderzoeken of er een match is: 06-50435131

Theater Caprera, ook vriend worden?
Draag jij Caprera ook een warm hart toe? Word dan Vriend van Caprera! Je kunt al Vriend worden vanaf €35 per jaar. Ga naar de website voor meer informatie: caprera.nu

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.