Rosite van der Woude geeft masterclass op MusicalCamp.

Komende zomer zal Rosite van der Woude, pianist en dirigent bij Stage Entertainment, het team van MusicalCamp komen versterken. Tijdens alle drie de MusicalCamp weken zal ze een masterclass geven waarin ze ingaat op haar vak als dirigent.

In het verleden werkte Rosite als docent ensemblezang aan de Music Academy Haarlem (voormalig Conservatorium Haarlem). Sinds 1993 werkt Rosite voor Stage Entertainment. De afgelopen jaren was ze was als pianist en dirigent betrokken bij producties als ‘Billy Elliot’ en ‘Jersey Boys’. Momenteel werkt ze bij ‘Beauty and the Beast’.

Tijdens haar workshop zal ze de studenten een kijkje geven in haar vakgebied. ‘Elk jaar proberen we enkele van de beroepen uit het theatervak te belichten’ vertelt Marc Ramaekers, organisator van MusicalCamp. ‘Het is heel leerzaam dat leerlingen bij ons werken met grote sterren als Celinde Schoenmaker of Freek Bartels maar het is net zo leerzaam om te werken met mensen die andere essentiële beroepen uitoefenen in het theater. We zijn dan ook ontzettend blij dat Rosite ons team komt versterken en kijken uit naar haar masterclass.

Meer over MusicalCamp? Kijk gerust eens op www.MusicalCamp.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.