Ronnie Flex en Steffen Morrison eerste gasten Ladies of Soul 2019.

Rapper Ronnie Flex en Soulzanger Steffen Morrison staan 15 en 16 februari 2019 als special guests in de populaire concertreeks van Ladies of Soul in de Ziggo Dome. Glennis Grace, Edsilia Rombley, Berget Lewis en Candy Dulfer bieden met deze topentertainers een ultieme mix van soulclassics en hedendaagse live-muziek gebaseerd op de soul van toen.

Ronnie Flex: “Ik ben opgegroeid met veel muziekgenres en zeker met Soul en R&B. Bij het maken van nieuwe nummers haal ik vaak daar mijn inspiratie vandaan. De Ziggo Dome show en muziek van Ladies of Soul spreken mij dan ook zeer aan, het past bij waar ik vandaan kom en bij wie ik nu ben. We gaan er een mooi feestje van maken.”

Candy Dulfer over de komst van Ronnie Flex in de show: “Dat wordt zo’n vet moment straks! Ook al lijkt Ronnie’s muziek voor mensen iets heel anders dan de soulmix die wij brengen, uiteindelijk komt het allemaal van dezelfde bron. Soul, Funk, Hiphop, Disco, het heeft allemaal hetzelfde DNA. Wij zijn enorm fan van Ronnie en samen met hem gaat het dak er zeker af!

Ronnie Flex is een van de meest succesvolle Nederlandse artiesten van dit moment. De populaire rapper/zanger heeft al meerdere platina en gouden platen voor talloze hits. Begin dit jaar werd hij tijdens de Edisonuitreiking bekroond als beste artiest in de categorie Hiphop en maakte hij volgens de jury het beste Nederlandse album van het afgelopen jaar: Rémi. Flex stond in juni dit jaar mainstage op Pinkpop en komt eind van dit jaar met een eigen show in AFAS Live. Zijn singles, clips en albums hebben miljoenen views.

Met Steffen Morrison neemt Ladies of Soul het publiek terug in de tijd. Morrison brengt als geen ander het oude soulgeluid weer tot leven en geeft er een opwindende draai aan. Steffen groeide op met de tunes, moves en grooves van James Brown, Otis Redding en Marvin Gaye maar ook met de harmonieuze klanken van The Crystals en Ray Charles. Vorig jaar vervulde Steffen de hoofdrol als zanger van bekende STAX klassiekers in de theatershow I’m A Soulman, gebaseerd op het verhaal van het legendarische platenlabel STAX. Daarnaast is Morrison op dit

moment een van de meest gedraaide soulartiesten van NPO Radio 1 en 2 en Sublime FM.

Edsilia Rombley over Morisson: “We volgen Steffen al een tijdje en zijn genre en geluid passen zo goed bij wat Ladies of Soul is, waar we voor staan en wat we willen brengen. Zoals ieder jaar vertolken we in 2019 een aantal bekende soulclassics en juist daarom is Steffen zo’n goede match. Hij heeft een prachtige, soulvolle stem en verdient een groot podium om dit geluid te delen. Er staat het publiek weer echt iets moois te wachten!”

Edsilia Rombley, Glennis Grace, Berget Lewis en Candy Dulfer zijn de Ladies of Soul. In het soulvolle concert worden energieke uptempo nummers afgewisseld met powerballads. Het is een groots opgezette show doorweven met mooie, intieme momenten. Een live band, bestaande uit muzikanten die hun sporen al ruimschoots in de muziek hebben verdiend, begeleiden de Ladies of Soul tijdens de avonden.


Voor de shows van Ladies of Soul op 15 en 16 februari 2019 zijn nog tickets verkrijgbaar via eventim.nl en ladiesofsoul.nl. Hier is tevens meer informatie over de concerten te vinden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.