Romy Van Minnebruggen Een geweldig aanstormend talent! 

Romy Van Minnebruggen Een geweldig aanstormend talent! 

Tekst en foto’s: Stephan Markus

Romy Van Minnebruggen is 16 jaar. Van kleins af aan is ze bezig met zingen, dansen en acteren. Ze deed op 7-jarige leeftijd haar eerste auditie voor de musical Sneeuwwitje van Music Hall. Daar schitterde ze als een de dwergen. Het was voor haar een fijne ervaring om mee te doen! Daarna deed ze auditie voor studio 100. Sindsdien is ze er elk jaar in geslaagd om bij hen een professionele opleiding te mogen volgen. Ze maakte onderweg veel vrienden en dat is zo leuk! Tijdens audities leert ze altijd nieuwe mensen kennen. 

Vlak voor de coronacrisis uitbrak, mocht ze schitteren als July, een weeskindje in de musical Annie. Dat was de tijd van haar leven! In de musical “The sound of music”, was Romy één van de drie Brigitta’s. Verder houdt Romy van plezier maken, fietsen, chocolade en …. zingen natuurlijk! 

Vrijdag 28 juni was het zover! In Brasschaat was “Romy zingt “. Een goedgevulde zaal genoot van het eerste soloconcert van deze kanjer!  Natuurlijk musical liedjes, maar ook geweldige popsongs en bv. “Ik heb je lief” . Niet verrassend dat zodra Romy haar laatste liedje aankondigde, er een luide roep om “More” kwam en natuurlijk gaf ze nog een toegift!  Het was een avond voor in de boeken!  En Romy, zij is nu al een ster! 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.