Romy Monteiro met eigen concert het theater in

Romy Monteiro met eigen concert het theater in

All At Once is vanaf februari 2019 te zien in de Nederlandse theaters

Romy Monteiro keert terug in het theater. Vanaf februari 2019 reist ze langs de Nederlandse theaters met haar eigen concert All At Once. Albert Verlinde, algemeen directeur en producent van Stage Entertainment Nederland: “Romy is een ongelofelijk talent. Tijdens The Bodyguard heb ik haar zien uitgroeien van jong talent tot schitterende leading lady. We hebben sindsdien een bijzondere band opgebouwd en ik ben er trots op dat deze nu leidt tot een nieuwe samenwerking: een prachtig theaterconcert waarin Romy zal verrassen met haar veelzijdigheid en kan laten zien en horen wat ze allemaal in huis heeft!”. Romy Monteiro: “Het voelt echt als een enorme eer dat ik het vertrouwen krijg van Albert Verlinde en Stage Entertainment Nederland om mijn eigen concert te maken. Ik heb er zoveel zin in, ik kan niet wachten om te beginnen!”. Romy Monteiro – All At Once is vanaf februari 2019 te zien in de Nederlandse theaters en gaat op zondag 10 februari 2019 in première in het Oude Luxor Theater in Rotterdam. Daarna volgt een tournee langs ruim 60 theaters. De kaartverkoop voor de voorstellingen in het Beatrix Theater Utrecht en het AFAS Circustheater Scheveningen is nu geopend. Meer informatie: www.romyontour.nl
 
Romy Monteiro – All At Once
Ineens was alles er in het leven van Romy Monteiro: de ontdekking van haar muzikale talent in The Voice of Holland, de hoofdrol in de hitmusical The Bodyguard, een televisiecarrière, a star was born! Tegelijkertijd ontmoette ze de liefde van haar leven en werd ze ten huwelijk gevraagd. Na deze waanzinnig drukke periode neemt Romy nu een avond lang de tijd om zichzelf écht te laten zien. In haar theaterconcert vertelt Romy hoe ze de snelle bekendheid heeft ervaren en is ze openhartig over alle life changers die ze in korte tijd mocht meemaken. Want wat doet het met je als alles tegelijkertijd komt op zo een jonge leeftijd? Aan de hand van haar favoriete songs laat Romy tijdens de show steeds meer van zichzelf zien én horen! De voorstelling wordt geregisseerd door Martin Michel, die eerder musicals als Grease en Flashdance regisseerde en de theatershows Simone! en Ruth Jacott’s Simply the best, a lady on stage.
 
Romy Monteiro
Romy maakt in 2014 grote indruk als ze mee doet aan The Voice of Holland en iedereen verrast met haar unieke stemgeluid. Haar grote doorbraak komt in 2015 als ze de hoofdrol speelt in de musical The Bodyguard, een rol waarvoor ze een Musical Award wint voor Aanstormend Talent. Nu is ze terug in het theater met een persoonlijk concert.
 
Fotografie: Dario & Misja
 
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.