ROM-KOOR Speelt TITANIC DE MUSICAL

ROM-KOOR Speelt TITANIC DE MUSICAL

In het weekend van 12 en 13 oktober brengt het ROM-koor uit Mijdrecht de musical Titanic op de planken in de grote zaal van schouwburg De Meerse in Hoofddorp.

Iedereen kent natuurlijk het verhaal van de Titanic, het enorme schip dat op 14 april 1912 op een ijsberg liep. Vergeet het mierzoete romantische verhaal uit de film en maak kennis met de historische personen die meevoeren op deze tragische reis. Hoor de verhalen van de reder, de kapitein, de marconist en de steenrijke passagiers. Droom mee over een nieuwe, betere wereld aan de andere kant van de oceaan met de mensen uit de 3e klasse.

De indrukwekkende muziek en het even zo indrukwekkend verhaal wordt gezongen en gespeeld door de enthousiaste leden van het ROM-koor, die hier een sterk staaltje van hun kunnen laten zien. Het ROM-koor brengt met trots dit musicalpareltje op de planken met veel solisten en een live orkest.

Het script van deze productie is van Peter Stone. De muziek en liedteksten zijn van Maury Yeston, de vertaling is van Daniël Cohen. Het geheel staat onder de muzikale leiding van de vaste dirigent van het ROM-koor Ferdinand Beuse en de regie en choreografie zijn in handen van Iris Performing Arts.

De voorstelling op zaterdag 12 oktober begint om 20:00 uur en op zondag 13 oktober is er een middagvoorstelling om 14:00 uur. Kaarten a € 17,50 zijn verkrijgbaar via www.demeerse.nl. Voor nadere informatie kunt u terecht op www.romkoor.nl.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.