ROM-KOOR Speelt TITANIC DE MUSICAL – FotoReportage

ROM-KOOR Speelt TITANIC DE MUSICAL – FotoReportage

Iedereen kent natuurlijk het verhaal van de Titanic, het enorme schip dat op 14 april 1912 op een ijsberg liep. Vergeet het mierzoete romantische verhaal uit de film en maak kennis met de historische personen die meevoeren op deze tragische reis. Hoor de verhalen van de reder, de kapitein, de marconist en de steenrijke passagiers. Droom mee over een nieuwe, betere wereld aan de andere kant van de oceaan met de mensen uit de 3e klasse.

De indrukwekkende muziek en het even zo indrukwekkend verhaal wordt gezongen en gespeeld door de enthousiaste leden van het ROM-koor, die hier een sterk staaltje van hun kunnen laten zien. Het ROM-koor brengt met trots dit musicalpareltje op de planken met veel solisten en een live orkest.

Het script van deze productie is van Peter Stone. De muziek en liedteksten zijn van Maury Yeston, de vertaling is van Daniël Cohen. Het geheel staat onder de muzikale leiding van de vaste dirigent van het ROM-koor Ferdinand Beuse en de regie en choreografie zijn in handen van Iris Performing Arts.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.