Roel van Velzen en Rudolph van Veen zetten Hotel op Stelten

Roel van Velzen en Rudolph van Veen zetten Hotel op Stelten

In een jaar vol restricties wordt december gelukkig nog wel heel speciaal. Artiesten, Meesterkoks en theatermakers hebben samen een heel hotel omgetoverd tot een beleving waar je binnen de RIVM-richtlijnen kunt eten, genieten, slapen en beleven. In deze eerste editie zetten onder andere Roel van Velzen en band met Rudolph van Veen het hele Hotel op Stelten. Verrassend, gezellig, veilig en ongewoon anders. De organisatie van “Hotel op Stelten” probeert op deze creatieve manier te zorgen voor uniek vermaak in Corona tijden, uiteraard geheel volgens de richtlijnen van het RIVM. Tussen 17 december 2020 en 9 januari 2021 verzorgt Novotel Amsterdam Schiphol Airport een totaal van 10 shows waar de gasten vanuit hun eigen kamer genieten van een interactief optreden van Roel, gevolgd door een feestelijk diner van Rudolph en een verrassende afterparty.

Roel van Velzen: “Mijn band en ik staan te trappelen om alle ‘Hotel op Stelten’ gasten in de watten te leggen. Als muzikale gastheer borrel ik van ideeën: denk bijvoorbeeld aan een live gespeelde pop quiz, close harmony kerstliedjes in de gang en een interactief concert vanuit The B House. Kortom: je hoeft je geen seconde te vervelen!”

Rudolph van Veen: “Hotel op Stelten is een van de leukste initiatieven van dit jaar! Ik kijk er enorm naar uit om vanuit de keuken alle gasten een memorabele ervaring te bezorgen!

Leukste logeerfeestje

De creatieve invulling van het concept ligt in de handen van de Ashton Brothers. Pim Muda van de Ashton Brothers: “De donkere dagen voor kerst zijn dit jaar donkerder dan anders. Hoe leuk is het dan om juist nú zoiets te doen? Op het moment dat je door de deuren van het hotel komt laat je de hele coronaproblematiek achter je en valt er een warme deken over je heen. Beschouw het als het meest bijzondere logeerfeestje ooit. Het is onwijs leuk dat wij onze expertise uit de theaterwereld nu kunnen gebruiken om dit mogelijk te maken.”

Over Novotel Amsterdam Schiphol Airport 
Het naast station Hoofddorp gelegen Novotel Amsterdam Schiphol Airport is eind 2015 geopend en telt 314 kamers, 17 vergaderzalen en sinds kort een unieke vrijstaande evenementenlocatie in de vorm van een kas, genaamd The B House. Het hotel is sinds midden 2016 de nummer 1 op Tripadvisor en won in 2018 de Dutch Hotel Award. Het is ontwikkeld volgens de hoge Accor-standaarden voor duurzaamheid (de Planet 21-gedachte). Zo heeft het hotel specifieke ramen waardoor weinig warmte verloren gaat, is er natuurlijke ventilatie, en zijn er zoveel mogelijk milieuvriendelijke, herbruikbare materialen toegepast. Tevens is het hotel de thuishaven van rond een half miljoen honingbijen. 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.