Rob Scheepers op 6 januari 2023 in première met ‘Bekant’

Rob Scheepers op 6 januari 2023 in première met ‘Bekant’

Op vrijdag 6 januari 2023 gaat de voorstelling ‘Bekant’ van cabaretier Rob Scheepers in première in Parktheater in Eindhoven. 

Over ‘Bekant’ In ‘Bekant’ rekent Rob genadeloos af met een praalwereld vol influencers. Met Gucci zonnebrillen en Louis Vuitton poepzakjes. Met alle uiterlijke opsmuk die het innerlijke verdriet moet verbergen. Waarom willen we alles toch maar steeds mooier maken dan het is? Is het niet veel interessanter om de werkelijkheid te zien?
En laat dát nu het kenmerk zijn van kant… je kunt er vrij gemakkelijk doorheen kijken.

Van 4 tot en met 8 januari 2023 is de voorstelling van Rob zes keer te zien in Parktheater. De allerlaatste kaarten zijn momenteel in de verkoop. 
Over Rob Scheepers

Rob Scheepers stond in 2014 voor het eerst op de theaterplanken met zijn Nieuwjaarsconference ‘Afgescheept’. Drie avonden was de grote zaal van Parktheater in Eindhoven volledig uitverkocht. In 2020 bracht Rob de Stadiontour in het Philips Stadion in Eindhoven die hij 30 keer uitverkocht. In zijn zevende voorstelling ‘Bekant’ haalt Rob bewust alle glans af van dat wat het mooier maakt dan het in werkelijkheid is. Rob schrijft momenteel een wekelijks column in het Brabants Dagblad. Daarnaast is Rob vaak te horen op de radio, op dit moment sluit hij de week op Radio Veronica af met zijn Column ‘De Week in Oneliners’.

De pers over Rob

“De timing van Rob Scheepers – niet onbelangrijk bij cabaret – is perfect” en “vakkundig en snedig” (Eindhovens Dagblad)

“Scheepers stelt de juiste ongemakkelijke vragen. Een gegarandeerde manier om mensen aan het lachen te krijgen” (Theaterkrant)

“Lachen is bij Rob Scheepers geen enkel probleem” (Eindhovens Dagblad)

FOTO: ©Nicole Minneboo
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.