Rob Scheepers krijgt eigen comedy club in het Parktheater

Rob Scheepers krijgt eigen comedy club in het Parktheater

Amsterdam 15 december 2021 – In reactie op de maatregelen die de regering gisteren bekend maakte, zal Rob Scheepers zijn nieuwjaarsconference in aangepaste vorm spelen in het Parktheater in Eindhoven. Het toneel van de Hertog Jan Zaal van het Parktheater wordt omgebouwd tot comedy club. De shows vinden plaats tussen 27 december 2021 en 9 januari 2022.

Gisteravond maakte de overheid bekend dat de theaters tot 14 januari geopend kunnen blijven tussen 05.00 – 17.00 uur op 1,5 meter. Hierop hebben cabaretier Rob Scheepers en het Parktheater Eindhoven de krachten gebundeld. Rob zou zijn Nieuwjaarsconference ‘Scheepers prikt door’ van 5 t/m 9 januari 2022 spelen in dat theater, maar door de maatregelen is er een nieuw plan bedacht en gekozen voor een andere setting voor het publiek.

Matinees in comedy club
In plaats van in de zaal zit het publiek op het toneel van de grote zaal van het Parktheater, dat is omgebouwd tot een comedy club. De shows vinden plaats in de middag om 13 uur én om 15.15 uur tussen 27 december 2021 en 9 januari 2022. Door deze setting krijgen bezoekers een andere beleving en mogen drankjes mee de zaal in. Er kunnen 150 bezoekers per voorstelling naar binnen.

‘Waarom ik tóch optreed? Ik kan de bezoekers straks 75 minuten lang uit hun coronachagrijn trekken. Ze weer ouderwets laten bulderen van het lachen. Tuurlijk doe ik dat als ik de kans krijg. Daarvoor ben ik ooit het podium opgestapt….’, aldus Rob zelf.

Speeldata en tickets
De speeldata zijn 27 t/m 30 december 2021 en 2 t/m 9 januari 2022.

Al tickets gekocht?
Mensen die al kaarten hebben voor de shows in januari krijgen bericht van het Parktheater om de tickets om te boeken. De kaarten die daarna nog vrij zijn gaan op maandag 20 december om 9.30 uur in de verkoop via het Parktheater.
 
www.parktheater.nl
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.