Rob Kamphues en Tom Coronel racen samen door Nederland

Rob Kamphues en Tom Coronel racen samen door Nederland

Na het succes van de eerste theatervoorstelling over formule 1 komt er nu een vervolg: Het Grote Grand-Prix-Circus 2! Een wervelende voorstelling met Rob Kamphues als spreekstalmeester. Samen met Tom Coronel verzorgt hij de ultieme theaterervaring voor autosportliefhebbers. Verwacht een heerlijke avond vol anekdotes over legendes in de autosport, over – hoe kan het ook anders – Max Verstappen, maar bovenal veel verhalen over eigen ervaringen in een raceauto. Anderhalf uur lang vermaken de mannen de echte Formule 1-fan met verhalen en anekdotes tot de avond uit de bocht vliegt. Het Grote Grand-Prix-Circus 2 is tijdens de pauze van de Formule 1 te zien in theaters door heel Nederland.

Kamphues, presentator van alle tv-uitzendingen rondom de formule 1, maar ook verteller, cabaretier en parttime autocoureur neemt het publiek mee in gloednieuwe verhalen achter de schermen van de autosport. Ook Tom Coronel geeft acte de préséance, jonglerend op een circusbal. Hij vertelt waarom hij zelf de Formule 1 nét niet haalde en neemt per videochat ook een paar van zijn internationale racevrienden mee, zoals Formule-1-coureurs Rubens Barichello en Pedro de la Rosa.  

“Ik heb er enorm veel zin in om samen met mijn goede vriend en racementor Tom de grote namen uit de autosport aan de tand te voelen. Samen met het publiek gaan we nagenieten van dit legendarisch Formule-1 seizoen, blikken we vooruit op het komende Formule 1 seizoen, delen we onze liefde voor de autosport en vertellen we waarom racen zo ongelofelijk belangrijk voor ons is.” Rob Kamphues

Verwacht een avond vol vuurwerk met vaste onderdelen zoals een quiz met de zaal, het spelen op een professionele race-simulator –  iemand uit de zaal mag het opnemen tegen de Masked Simmer, de geheimzinnige coureur die nog nooit is verslagen en met wie een live-verbinding wordt gelegd vanuit een geheime locatie. En natuurlijk gaat het ook weer over Max. Waarom is Max zo goed, is Max de beste van allemaal en is hij als coureur beter dan pakweg Kamphues en Coronel samen?

Het Grote Grand-Prix-Circus 2 is een productie van Senf Theaterpartners en The Fame Game Initiatives.

Voor tickets en speeldata: www.ntk.nl.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.