Rob Kamphues en Robert Doornbos geven gas op de planken in exclusieve theatertournee

Rob Kamphues en Robert Doornbos geven gas op de planken in exclusieve theatertournee

Rob Kamphues en Robert Doornbos, de absolute smaakmakers van de televisie-uitzendingen rondom de Formule 1 wedstrijden (Ziggo Sport), gaan samen met het programma Kampues & Doornbos’ grote Grand-Prix-Circus vanaf januari 2020 het theater in.

Rob Kamphues (televisie, presentator en cabaretier) is hobbyautocoureur. Robert Doornbos was tussen 2004 en 2007 actief in de Formule 1, Champ Car World Series, A1 GP, IndyCar Series en Superleague Formula. Met humor, verstand van zaken en een heleboel passie delen zij op televisie en internet hun liefde voor de racerij met een miljoenenpubliek. In het grote Grand-Prix-Circus onderzoeken ze de treffende gelijkenissen tussen circus en Formule 1.  De twee mannen gaan er vol in met (sterke) verhalen, ontboezemingen, interessante feiten, geheimen en grappen over de racesport. Persoonlijk, eerlijk en actueel. En kunnen ze elkaar niet meer met woorden verslaan, dan stappen ze in een racesimulator om het op het circuit uit te vechten.

Dat ze aan elkaar gewaagd zijn staat vast, Kamphues:  ‘ik verheug me er ontzettend op om weer het theater in te gaan, al is het ook om Robert Doornbos door een Formule 1 loze winter heen te helpen.’

Reactie Doornbos: ‘ik ga Rob nog 1 keer uitleggen waarom hij de goeie beroepskeuze heeft gemaakt door geen autocoureur te worden.’

Kamphues en Doornbos presenteren samen bij Ziggo Sport de programma’s rondom de races van de Formule 1. Tevens presenteren ze de populaire AD/Ziggo Sport online serie Crashen in de Keuken.

De theatervoorstelling Kamphues & Doornbos’ grote Grand-Prix-Circus is vanaf 10 januari in verschillende theaters in het land te zien.

Voor tickets en speeldata: https://www.ntk.nl/voorstelling/kamphues-en-doornbos-grote-grand-prix-circus

FOTO: ©Moker Ontwerp

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.