Ridder van Kooten speelt rol in Tina de musical

AMSTERDAM – Zanger/acteur Ridder van Kooten speelt volgend jaar een rol in de nieuwe Nederlandse familievoorstelling Tina de musical. Eerder werd al bekend dat Annick Boer en Alexandra Alphenaar een rol in de voorstelling krijgen.

Ridder speelde op jonge leeftijd al in musicals als The Sound of Music en Dr. Dolittle. Hij is te zien in Disney’s Jonge Garde en de internationale Disney-film Tini: het nieuwe leven van Violetta die in 130 landen in de bioscoop te zien was. Bij de NPO was hij te zien in de jeugdseries Spangas en Brugklas en in mei ’16 bracht hij zijn eerste single uit.

In Tina de musical zal Ridder de rol van Bobby Draxo spelen. Bobby wil een beroemde zanger worden. Tot die tijd werkt hij als koerier voor zijn oom. Zo ontmoet hij Tina, die meteen als een blok voor hem valt. 

Tina is het eerste tijdschrift in Nederland dat de stap naar het theater zet en gaat in oktober 2017 in Amsterdam in première. De voorstelling is daarna tot april 2018 door heel het land te zien.

TALENTENJACHT

Voor de kinderrollen van Tina en twee van haar vrienden organiseert Homemade Productions vanaf januari speciale audities. Homemade Productions gaat op zoek naar theatertalent onder jongens en meiden tussen de 9 en 18 jaar. De audities voor de rollen van Tina en haar vrienden Puck en Fabio vinden plaats door heel Nederland tussen januari en april 2017. Zij die door deze auditie komen, mogen naar de Tina Academy waar tien zaterdagen wordt gewerkt aan zang, spel en dans. Jongens en meiden kunnen zich tot en met 10 januari 2017 opgeven via www.tina.nl.     

Voor meer informatie over de musical en de audities: www.tina.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.