Rick Engelkes na zeven jaar weer terug op het podium in Murder on the Nile.

Rick Engelkes na zeven jaar weer terug op het podium in Murder on the Nile.

Na het succes van The Mousetrapen Murder on the Orient Expressbrengt REP Entertainment in het nieuwe seizoen de laatste Who Done It uit deze triologie: Murder on the Nile. Producent Rick Engelkes brengt hiermee zijn derde Agatha Christie’s moordmysterie naar de theaters en zal tevens één van de rollen vertolken. Rick is hiermee na zeven jaar weer live te zien op het toneel.Andere rollen zijn er o.a. voor Stanley Burleson, Wilbert Gieske en Doris BaatenMurder on the Nile is vanaf oktober 2024 te zien in meer dan 55 theaters. De voorstelling gaat op zondag 10 november in première in Zaandam.

Rick Engelkes: “Na zeven jaar afwezigheid, begon ik het spelen enorm te missen en na een intensieve en drukke tijd kijk ik er enorm naar uit om weer op de planken te staan en samen met een geweldige cast het publiek mee te nemen op een onvergetelijke reis langs de Nijl. Onder de bezielende leiding van regisseur Jasper Verheugd, belooft het weer een spannende en broeierige avond te worden die het publiek op het puntje van hun stoel zal houden.”

In Murder on the Nile staan alle passagiers op scherp wanneer er in het holst van de nacht een levenloos lichaam wordt gevonden aan boord van een romantische cruise. Niemand is meer onschuldig en de spanning stijgt als Ambrose Pennefather (gespeeld door Stanley Burleson die hiermee zijn eerste toneelrol te pakken heeft) te dicht bij de waarheid komt en op het punt staat om een schokkende onthulling te doen. Murder on the Nile is een eigentijdse whodunit waarbij je als bezoeker wordt meegenomen op een intrigerende reis vol spanning, passie en onverwachte wendingen.

Met Murder on the Nile brengt REP Entertainment de derde voorstelling van Agatha Christie’s drieluik van moordmysteries in de Nederlandse theaters. De cast bestaat uit Stanley Burleson, Anne de Blok, Rick Engelkes / Wilbert Gieske, Doris Baaten, Sjoerd Spruijt, Jeske van de Staak, Alexander Schuitema, Julia Lammerts, Lotte van der Made en Silyan El Kattabi. In een regie van Jasper Verheugd. 

Murder on the Nile is van oktober 2024 tot en met maart 2025 te zien door het hele land. Kijk voor meer informatie en de speellijst op www.repentertainment.nl

REP Entertainment maakt voor een breed publiek een diversiteit aan producties. Voor kleine en grote zalen, bioscopen, televisie en online. Aantrekkelijke, toegankelijke producties met veel gevoel voor entertainment. 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.