Richard Spijkers schittert in ‘Mens ik heb je lief!’

Richard Spijkers schittert in ‘Mens ik heb je lief!’

Richard Spijkers, waarvan eerder al bekend werd dat hij bij Jim Leijen Entertainment de cast zal versterken van de tweede productie ‘Het Musicalconcert’ zal hij ook in ‘Mens ik heb je lief!’ ten tonele verschijnen. Hij vervangt hiermee Paul Walthaus in de rol van Prof. Aamor.

Richard Spijkers studeerde muziektheater aan het Conservatorium in Tilburg en MusicAllFactory.

Hij vertolkte meerdere malen diverse hoofdrollen in musicals zoals Passion, Romeo en Julia, Beauty and The Beast, The Full Monty, Les Miserables en Kuifje en de Zonnetempel. Recentelijk speelde Richard in Bonifatius de musical. Naast musicals trad hij in binnen- en buitenland ook op in diverse dinershows. Op televisie verleende hij zijn medewerking aan Goede Tijden Slechte Tijden, Onderweg naar Morgen, Rozegeur en WodkaLime.

De musical ‘Mens ik heb je lief!’ neemt de bezoeker mee op reis met Adaem en Eefje. Zij krijgen de opdracht van Prof. Aamor om met zijn tijdmachine een reis door te tijd te maken op zoek naar de juiste geaardheid. Maar is er wel een juiste geaardheid?

Naast Richard Spijkers neemt ook Guillermo Hilversum plaats binnen de cast. Hij is al aantal jaren één van de vaste gezichten van de populaire jeugdserie Spangas. Naast Guillermo zijn er meerdere castleden bekend gemaakt, deze zijn te vinden op www.mensikhebjelief.nl

De kaartverkoop is enkele weken geleden geopend voor de première op 25 april 2015 in Theater De Kom, echter is de voorstelling al bijna uitverkocht. Wie kaarten hiervoor wilt bestelen, kan dit nog snel doen via www.dekom.nl of via de eigen website.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.