Richard lll in première op 23 oktober met castwissel

Richard lll in première op 23 oktober met castwissel

Afgelopen week kon de première van Richard III wegens ziekte bij een van de castleden niet doorgaan. Deze week bleek dat het herstel helaas langer zal duren. Gelukkig kan Goedemorgen Theaterproducties nu bekendmaken dat de rol van Richard III in de tussentijd zal worden overgenomen door Jonathan Demoor. De nieuwe datum voor de première is op 23 oktober en zal plaatsvinden in Theater Peeriscoop in Gorinchem.

Jonathan was eerder te zien in o.a. Soldaat van Oranje, Diana en Zonen en de eerste jeugdvoorstelling van Goedemorgen Theaterproducties Romeo & Julia. Producent Fons van Rongen: “We wensen Yamill veel beterschap en kijken uit naar zijn terugkeer in de productie. Tot die tijd zijn we ontzettend blij dat Jonathan de cast compleet maakt en in zo’n korte tijd de rol kan instuderen.” Hij zal naast Chava voor in ’t Holt en Thijs Miedema te zien zijn in deze gloednieuwe jeugdvoorstelling.

©Mieke van der Raay

Met de vervanging is ook de nieuwe premièredatum voor Richard III bekent. Op zondag 23 oktober zal de première plaatsvinden in Theater Peeriscoop in Gorinchem waarna de voorstelling te zien is door heel Nederland.

Voor meer informatie: www.goedemorgentheaterproducties.nl   

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.